Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Sisters on a journey – zomerprogramma

Jaaa, een heerlijk zomerprogramma!
Voeding voor de ziel, terwijl je je heerlijk ontspant!
In de winter keren we van nature naar binnen om ons te verbinden met ons innerlijke Zelf. Wat we daar ophalen nemen we mee naar buiten.
In de zomer staan we aan de andere kant van het spectrum. De zon is z’n hoogste punt gepasseerd, maar straalt nog volop. Mooi weer of niet, de dagen zijn lang en wij zijn naar buiten gericht.

Toch merken veel mensen dat er in de lange zomer óók veel gebeurt. Waar sta je, een half jaar na dat diepe winterproces? Wat heb je ontwikkeld? Wat heb je in de wereld gebracht? Bevalt het je? Is dit wie jij Bent? Is dit wat je wil? Waar heb je nog aan bij te schaven of bij te sturen? Waar wil je nu naar toe?

Ook de zomer is een kantelpunt is, in de natuur en in onszelf. Maar de sfeer is anders dan in de winter. Niet oppervlakkig, wel luchtiger.

Pad van kracht en Liefde

Sisters on a journey – zomerprogramma
Wat houdt het in en voor wie is het?
Sisters on a journey gaat over reizen in de buitenwereld en in je binnenwereld.
De naam komt natuurlijk van het lied dat we zo vaak zingen in de vrouwengroepen, een prachtig lied over reizen in onszelf, over buiten en binnen, over wijsheid en verbinding.  

In het Sisters on a journey zomerprogramma krijg je waardevolle sjamanistische visie, tips en rituelen aangereikt om veilig en goed te reizen in de buitenwereld, op vakantie te gaan bijvoorbeeld, of dagjes uit. Zodat je relaxt kunt zijn, zonder angst, zonder heimwee. Je krijgt waardevolle tips over ontspannen waar je bent. En over hoe je weer ‘goed’ thuis komt (na mijn laatste reis werd ik er weer aan herinnerd om ook daar goed aandacht aan te besteden).

Maar ik neem je ook mee in je binnenwereld. Samen met sjamanistische Spirithelpers reis je veilig in je binnenwereld. Zodat je ontdekt wie jij werkelijk Bent. 
We gaan het hebben over wie jij Bent. Over liefde, creatiekracht, je verbinding met de aarde, de maan, de natuur om je heen, over de plek(ken) waar je verblijft, over je eigen verlangens en je plannen. 
En over nog meer.
Je gaat vragen stellen over jezelf.
Je leert delen van jezelf te helen. 
Je maakt vanuit je binnenste contact met de wereld om je heen.
Je ervaart jezelf als deel van het Grote Geheel.
En je zult op zekere momenten verbinding voelen met je Sisters, ook al zijn jullie nu heel ergens anders. 

Het zijn inspirerende mails, met o.a. korte meditaties, prachtige luisterverhalen en inspirerende songs. 
Vergelijkbaar met mijn Heilige Dagen en Nachten programma (mijn meest populaire programma), maar dan anders 
😊

Natuurlijk ga ik ervan uit dat je hoe dan ook tijd met anderen doorbrengt, zoals bijv. met je kinderen. Het is dan ook niet de bedoeling dat je per dag veel tijd aan Sisters on a journey ‘kwijt’ bent, althans, niet in je buitenwereld. De mails zetten je aan tot waarnemen, mijmeren, korte meditaties die je zelfs kunt doen in de auto als je zelf niet achter het stuur zit. 
Nou ja, je snapt het denk ik wel. Een zomerprogramma mag niet veel druk op je leggen en moet leuk zijn – maar wel waardevol.

Is het alleen voor mensen die op vakantie gaan?
Nee, zeker niet. Voor reizen in je binnenwereld, ervaren, ontdekken en genieten hoef je de deur niet uit!
Op de dagen dat het gaat over het voorbereiden van je vakantie en het reizen zitten daar ook tips bij voor als je (nu) niet weg gaat.
Dan doe je je energetisch werk dus voor thuis.
Ik denk dat dat juist leuk is. Dan voel je je, zelfs als iedereen weg is, toch verbonden met elkaar.

Bovendien hoeft het programma niet gelijk te lopen met jouw vakantie. Je kunt er thuis al mee beginnen of mee doorgaan! 

Hoe werkt het? 
Sisters on a journey
ontvang je per mail.
Oh ja, je kunt op 2 momenten starten!
– De eerste keer start op 6 juli en duurt tot en met 31 juli.
– De tweede keer is van 27 juli tot en met 21 augustus
Hiermee heb ik rekening gehouden met wanneer grote groepen vakantie krijgen en dat je daar door de mails op kunt voorbereiden.
Allebei de keren begint met de tips voor het goed reizen, zodat je op het moment dat jij vertrekt goed voorbereid bent. Je gebruikt de informatie uit die mails wanneer het voor jou van toepassing is (en dat kan iedere dag, maand, jaar zijn). Het maakt dan dus niet uit op welke datum je precies vertrekt. 
Als een mail gekoppeld is aan die dag, bv. vanwege een kosmisch principe, dan staat dat in de onderwerpregel. Alle andere mails kun je in principe openen of volgen op de dag die jou uitkomt.

Waarom in juli en augustus een ander programma?
Omdat er andere kosmische principes gelden in juli en augustus. 

– Je kunt als je dat wilt ook aan beide programma’s meedoen!

 

Reacties op vergelijkbare programma’s van mij 

Ik wil je bedanken dat jij onze gids was op deze heilige reis.  
Marianne Jans

Dankjewel voor de mooie reis! Heb weer veel stappen voorwaarts mogen zetten. 😍 
Jolanda Voortman

Ik vond het heel inspirerend IngerMarlies, heb ervan genoten.
Monique Laan

Ik vond het heel mooi om te ervaren en heerlijk om te lezen, te doen en laten zijn. Dankjewel lieve IngerMarlies. ❤️
Rosanne Kloet

Dank voor alle mooie verhalen en inzichten Inger Marlies. Het was me een hele reis! Het 🔥 in mij is weer aangewakkerd, nieuwe energie voor een mooi nieuw jaar voor de boeg.
Linda van Os

Ik wil je laten weten dat ik genoten heb van de reis. Dank voor je mooie berichten die me inspireerden tot nadenken en tot voelen; de schoonheid ervan en de zorg die je eraan besteed hebt. Dank
Anneriet van Aart

 

Stap in en reis met ons mee!
Aanbieding!

Ga mee met deze mooie journey!
De waarde van dit programma bedraagt zeker € 275.
Maar ik heb de zomer in mijn bol en daarom is de prijs nu geen € 275 maar slechts € 75 voor al de 26 dagen in juli óf in juli-augustus!
Je kunt ook beide keren meedoen, dan heb je deels een overlap en deel interessante nieuwe informatie en vragen voor jezelf.
De prijs voor als je beide keren meedoet is slechts € 85!!
Gezien alle waarde die in dit programma zit, is dit écht een superaanbieding!

BONUS
En je ontvangt óók nog een gave bonus in het programma!!
Ik ben zelf het grootste deel van juli en augustus niet in de praktijk aan het werk (en doe lekker met jullie mee aan Sisters on a journey). Er zijn geen Sister Circles, geen womb healingen, geen healingen in de praktijk, er is geen vredesprogramma. Maar… ik heb een lieve vriendin op Hawaii die iets prachtigs aanbiedt, speciaal voor de deelneemsters van Sisters on a journey! Voor deze bonus maakt het niet uit of je in juli of augustus meedoet. Je leest er in het programma alles over! Echt super!

DE GATE IS OPEN!
Je kunt je nu inschrijven voor Sisters on an journey met de groene knoppen hieronder. 

Als je het leuk vindt, mag je mij ook nog een mail sturen waarin je vertelt of je op vakantie gaat en zo ja waar naar toe, of dat je thuis blijft – zo stem ik mijn programma steeds meer op jullie af! 

 

Q&A – Vragen en Antwoorden

Ik ga op een andere tijd op vakantie dan het programma begint, kan ik dan wel meedoen?
Jazeker. De eerste mails gaan over je energetische voorbereiding op je vakantie en over het reizen. Die mails gebruik je vlak voor jij op vakantie gaat, het maakt niet uit wanneer dat is. Als je al op vakantie bent gebruik je de mail over reizen natuurlijk voor je terugreis. De mail over je thuiskomst gebruik je op de dag dat jij thuiskomt. Of je nu (nog) thuis bent of al op vakantie, je kunt de andere dagen dus gewoon mee doen.

Ik ga niet op vakantie, kan ik dan meedoen?
Ja, ook dan kan je zeker met het programma mee doen. Alleen met de mails over vertrek, reizen en thuiskomst doe je nu even niks. Maar als je later of volgend jaar op vakantie gaat kun je ze ook gebruiken. En ook voor dagjes uit zijn ze nuttig om door te nemen. Alle andere mails zijn zowel thuis als op vakantie te gebruiken. Bovendien zitten er ook speciale tips voor thuis in.

Heb ik iets nodig voor dit programma?
Ten eerste heb je een telefoon (of laptop) nodig waarop je je mail kunt aflezen.
Ik raad je verder aan een klein schrijfboek (A4 of A5) mee te nemen, pen, potlood, 
en als het in je bagage past wat kleurpotloodjes (mogen wat mij betreft die van de kinderen zijn), een passer en liniaal
en een kaars(je) en iets waar dat stevig en veilig in staat.
In de eerste mails geef ik je tips voor stenen die je kunnen helpen bij het reizen. Heb je die niet en denk je daar wel behoefte aan te hebben, dan raad ik je aan die meteen op de dag dat je de mail ontvangt te kopen of online te bestellen. 
Zelf vind ik het ook erg leuk om op marktjes (of winkels) in het buitenland passende stenen te zoeken. 

Ik ga met mijn gezin op vakantie, is dat te verenigen met dit programma?
Vakantie met je gezin of andere geliefden is belangrijk. Daar moet je aandacht aan besteden. Voel je dat je óók tijd en aandacht voor jezelf nodig heb in je vakantie om straks weer gezond en opgeladen thuis te komen, dan is dit programma juist heel geschikt. Het kost per dag niet veel tijd. Je leest de mails en laat ze op je inwerken. Verder doe je precies wat bij jou past.

Wat heb ik eraan om in juli èn augustus mee te doen?
Er zit overlap in het programma van 6 juli en van 27 juli. Maar er zijn ook verschillen, omdat de natuur en de kosmos ons in die paar weken alweer heel andere dingen laten zien en voelen.

Wat houdt de bonus in?
Iets heel moois, een prachtige ervaring. Deze is wel alleen voor vrouwen. Je leest er meer over in het programma. 

Kunnen mannen ook meedoen?
Je kunt ook als man inschrijven en (behalve de bonus) alles gewoon meedoen. 

Moet ik iedere dag wat doen?
Ik raad je aan wel iedere dag je mail te lezen, bij voorkeur in de ochtend. Dan zie je of je er die dag wat mee doet, of dat je erover mijmert, of dat je het tot de volgende dag laat liggen. Dat is helemaal aan jou. Als het gaat over kosmische aspecten zoals bv. de Maan, dan schrijf ik dat in de onderwerpregel van de mail en weet je dat het handig is het die dag in ieder geval te lezen. 

O.k. ik wil meedoen! Hoe schrijf ik mij in?
Leuk dat je mee wilt doen. We gaan samen een mooie reis maken!
Schrijf je in via de groene knop en houd je mailbox in de gaten.