Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Sister Circle

Vrouwen hebben het nodig om ‘sisterhood’ te ervaren, om echte verbinding te voelen met andere vrouwen. Om ervaringen en verhalen te delen met elkaar.
In praktisch alle oude culturen kwamen vrouwen in cirkels bijeen. In die heilige, veilige ruimte konden zij zich (opnieuw) verbinden met hun innerlijke vrouwelijke kracht, met Moeder Aarde, met de Bron en met elkaar. Zo ervaren vrouwen hun innerlijke wijsheid, kracht en vreugde.


Stel je voor dat er ook nu een plaats is waar wij vrouwen onze  dromen, vragen, zorgen, trubbels kunnen delen zonder dat er enig oordeel op komt. Waar je helemaal veilig bent om te zijn wie je bent.

De traditie van op deze manier samenkomen is lang verloren geweest. Maar in Waalwijk komen wij al bijna 8 jaar maandelijks in sisterhood bijeen. In de Sister Circle delen wij onze verhalen en ervaringen. We praten, lachen, laten een traantje, maken zielenreizen en doen rituelen. Hierdoor versterken wij onze vrouwelijke kracht (yin). Zelfs als we moe aan de avond beginnen gaan we gesterkt en vol energie weer naar huis

Wil je weten hoe zo’n avond eruit ziet? Lees dan hier verder.

Wil je weten hoe andere vrouwen de Sister Circles ervaren? Lees dan hier verder.

Wil je erbij zijn?
Neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen mee. Samen versterken we de vrouwelijke energie en het Net van Licht en Liefde over de wereld.

Je bijdrage

Je bijdrage is (tenzij anders vermeld) € 10.

Tijd:
19.30 uur precies – circa 22.00 uur
Als we eenmaal zijn begonnen kan je niet meer binnenkomen.

Data

2022

 • Maandag 31 januari
  Thema:

  Op deze winteravond laat ik mijn vertellershart weer spreken! Ik ga jullie een prachtig verhaal vertellen over het verliezen van je ziel en het verlangen naar Thuis.
  Je mag heerlijk ontspannen luisteren, voelen wat het met je doet. We delen daarna wat we willen delen, niet minder en niet meer dan dat.
  We drinken thee (met daarbij iets lekkers). Misschien wil je een kaartje trekken. En we hebben een fijne, warme avond met elkaar.

 • Maandag 28 februari

 • Donderdag 31 maart

 • Maandag 25 april

 • Dinsdag 24 mei

 • Dinsdag 28 juni

 • Maandag 26 september

 • Dinsdag 25 oktober

 • Dinsdag 22 november

 

Wil je erbij zijn?  

Heb je nog vragen, dan mag je me natuurlijk ook een mail sturen.

Contact: info@ingermarlies.nl

Hoe vrouwen de Sister Circles ervaren:

Ik heb gisteravond heel erg nagenoten van de fantastische rode tent viering. Enkele woorden die in me opkwamen zijn, verrassend, spontaan, warme knuffels, delen, Helend.
Ik ben vooral heel dankbaar en heb daardoor weer nieuwe moed verzameld om door te kunnen gaan.

Mariken

Het duurde enkele maanden voordat ik bij de Rode Tent binnen durfde te stappen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Nu ga ik iedere maand en ik vind het heerlijk. Er hangt een heel fijne sfeer. De ruimte is afgesloten met rode doeken, tapijten en kussens. Op die manier heb je het gevoel dat je in een Rode Tent zit. Het voelt veilig en warm. IngerMarlies geeft aan wat het onderwerp is enkele dagen voordat de avond gehouden wordt. Op die manier kan iedereen zich voorbereiden op de avond. Soms brengen we iets mee dat betrekking heeft op het onderwerp. Als je wilt kun je meepraten over het onderwerp, wil je alleen maar luisteren kan dat ook. Ik vind het moeilijk om de warm sfeer te beschrijven.
Heb je interesse probeer de eerste stap te zetten, dan kun je voelen en zien hoe zo’n avond verloopt. Misschien is het wat je zoekt en kom je iedere maand.

Annie

De Rode Tent avond begon voor mij met een warme ontvangst. Een plek voor vrouwen voor ontmoeting en ontspanning waar een zachte fijne energie voelbaar was. Woorden die in me opkomen zijn: jezelf ZIJN, Rust en Ruimte, delen, respect, ieder heeft haar eigen verhaal, luisteren naar elkaar en verbondenheid, ritueel. De helende werking van de avond heeft nog lang doorgewerkt …..Lieve vrouwen Bedankt!

Anita Theunisz