Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Sister Circle

‘Sisterhood’ is iets heel bijzonders. Dat ervaren we iedere maand weer in de Sister Circle. Sisterhood is de diepe verbinding die we ervaren als we ervaringen en verhalen met elkaar delen vanuit een open hart, met respect voor onszelf en elkaar.

In praktisch alle oude culturen kwamen vrouwen in cirkels bijeen. In die heilige, veilige ruimte konden zij zich (opnieuw) verbinden met hun innerlijke vrouwelijke kracht, met Moeder Aarde, met de Bron en met elkaar. Zo ervaren vrouwen hun innerlijke wijsheid, kracht en vreugde.

 

Na 9,5 jaar hebben we op 13 september 2023 de laatste Sister Circle gehad. Het was een ontwapenende, vrolijke, bekrachtigende avond. We hebben allemaal ontdekt èn aanvaard dat we Moedige Vrouwen zijn. Zo gaat ieder nu verder.
Merry meet,
merry part,
merry meet again.

Dank voor alles, mooie vrouwen!
En ik vind het een eer dat ik nu opgenomen ben in de Orde van de Theelepel ☺️ en ik draag dit lidmaatschap op aan alles vrouwen die hun bijdrage hebben geleverd aan de mooie Cirkels!

 

Hoe vrouwen de Sister Circles ervaren:

Ik heb gisteravond heel erg nagenoten van de fantastische rode tent viering. Enkele woorden die in me opkwamen zijn, verrassend, spontaan, warme knuffels, delen, Helend.
Ik ben vooral heel dankbaar en heb daardoor weer nieuwe moed verzameld om door te kunnen gaan.

Mariken

Het duurde enkele maanden voordat ik bij de Rode Tent binnen durfde te stappen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Nu ga ik iedere maand en ik vind het heerlijk. Er hangt een heel fijne sfeer. De ruimte is afgesloten met rode doeken, tapijten en kussens. Op die manier heb je het gevoel dat je in een Rode Tent zit. Het voelt veilig en warm. IngerMarlies geeft aan wat het onderwerp is enkele dagen voordat de avond gehouden wordt. Op die manier kan iedereen zich voorbereiden op de avond. Soms brengen we iets mee dat betrekking heeft op het onderwerp. Als je wilt kun je meepraten over het onderwerp, wil je alleen maar luisteren kan dat ook. Ik vind het moeilijk om de warm sfeer te beschrijven.
Heb je interesse probeer de eerste stap te zetten, dan kun je voelen en zien hoe zo’n avond verloopt. Misschien is het wat je zoekt en kom je iedere maand.

Annie

De Rode Tent avond begon voor mij met een warme ontvangst. Een plek voor vrouwen voor ontmoeting en ontspanning waar een zachte fijne energie voelbaar was. Woorden die in me opkomen zijn: jezelf ZIJN, Rust en Ruimte, delen, respect, ieder heeft haar eigen verhaal, luisteren naar elkaar en verbondenheid, ritueel. De helende werking van de avond heeft nog lang doorgewerkt …..Lieve vrouwen Bedankt!

Anita Theunisz