Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Sister Circle

‘Sisterhood’ is iets heel bijzonders. Dat ervaren we iedere maand weer in de Sister Circle. Sisterhood is de diepe verbinding die we ervaren als we ervaringen en verhalen met elkaar delen vanuit een open hart, met respect voor onszelf en elkaar.

In praktisch alle oude culturen kwamen vrouwen in cirkels bijeen. In die heilige, veilige ruimte konden zij zich (opnieuw) verbinden met hun innerlijke vrouwelijke kracht, met Moeder Aarde, met de Bron en met elkaar. Zo ervaren vrouwen hun innerlijke wijsheid, kracht en vreugde.

In Waalwijk komen wij al 8 jaar maandelijks in sisterhood bijeen en er is àltijd ruimte voor nieuwe vrouwen, van alle leeftijden. In de Sister Circle delen wij onze verhalen en ervaringen, onze  dromen, vragen, zorgen, trubbels zonder dat er enig oordeel op komt. We praten, lachen, laten een traantje, maken zielenreizen en doen rituelen. Je bent helemaal veilig om te Zijn wie je Bent. Hierdoor versterken wij onze vrouwelijke kracht (yin). Zelfs als we moe aan de avond beginnen gaan we gesterkt en vol energie weer naar huis

Wil je weten hoe zo’n avond eruit ziet? Lees dan hier verder.

Wil je weten hoe andere vrouwen de Sister Circles ervaren? Lees dan hier verder.

Wil je erbij zijn?
Neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen mee. Samen versterken we de vrouwelijke energie en het Net van Licht en Liefde over de wereld.

Je bijdrage

Je bijdrage is (tenzij anders vermeld) € 10.

Tijd:
19.30 uur precies – circa 22.00 uur
Als we eenmaal zijn begonnen kan je niet meer binnenkomen.

Data

2022

 • Dinsdag 22 november
  Deze keer is het thema Samen Zijn.
  Niets meer en niets minder dan dat. We zullen praten, zingen misschien lachen of huilen. We zullen Samen Zijn. Dat is genoeg.

2023

 • 18 januari
 • 20 februari
 • 21 maart
 • 19 april
 • 17 mei
 • 20 juni
 • 13 september
 • 11 oktober
 • 13 november
 • 13 december

Wil je erbij zijn?

Heb je nog vragen, dan mag je me natuurlijk ook een mail sturen.
Lukt het reserveren niet via de groene knop, mail me dan.

Contact: info@ingermarlies.nl

Hoe vrouwen de Sister Circles ervaren:

Ik heb gisteravond heel erg nagenoten van de fantastische rode tent viering. Enkele woorden die in me opkwamen zijn, verrassend, spontaan, warme knuffels, delen, Helend.
Ik ben vooral heel dankbaar en heb daardoor weer nieuwe moed verzameld om door te kunnen gaan.

Mariken

Het duurde enkele maanden voordat ik bij de Rode Tent binnen durfde te stappen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Nu ga ik iedere maand en ik vind het heerlijk. Er hangt een heel fijne sfeer. De ruimte is afgesloten met rode doeken, tapijten en kussens. Op die manier heb je het gevoel dat je in een Rode Tent zit. Het voelt veilig en warm. IngerMarlies geeft aan wat het onderwerp is enkele dagen voordat de avond gehouden wordt. Op die manier kan iedereen zich voorbereiden op de avond. Soms brengen we iets mee dat betrekking heeft op het onderwerp. Als je wilt kun je meepraten over het onderwerp, wil je alleen maar luisteren kan dat ook. Ik vind het moeilijk om de warm sfeer te beschrijven.
Heb je interesse probeer de eerste stap te zetten, dan kun je voelen en zien hoe zo’n avond verloopt. Misschien is het wat je zoekt en kom je iedere maand.

Annie

De Rode Tent avond begon voor mij met een warme ontvangst. Een plek voor vrouwen voor ontmoeting en ontspanning waar een zachte fijne energie voelbaar was. Woorden die in me opkomen zijn: jezelf ZIJN, Rust en Ruimte, delen, respect, ieder heeft haar eigen verhaal, luisteren naar elkaar en verbondenheid, ritueel. De helende werking van de avond heeft nog lang doorgewerkt …..Lieve vrouwen Bedankt!

Anita Theunisz