Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Rituelen

Bij heel veel van mijn activiteiten, in Sister Circles, bij het Keltische Jaarwiel, bij feesten, zelfs bij lezingen maak ik gebruik van rituelen.

Heb jij iets te vieren, iets om speciaal bij stil te staan, moet of wil je van iets of van iemand afscheid nemen, wil je een relatie of iets anders bekrachtigen of wil je iets nieuws in gang zetten?

Een ritueel markeert een belangrijk moment van verandering en geeft er betekenis en zin aan. Door de juiste symbolen en handelingen te kiezen, verankert de zin van de verandering op een diep niveau. Dit helpt en sterkt je op je verdere levenspad.

Fluister van je hart – Sjamanistisch Ritueel
Zaterdag 9 oktober, 14.00-circa 16.30 uur 

Als je een verlangen voelt, maar je weet niet waarnaar
Als je voelt dat je iets wilt betekenen in je leven, maar wat?
Als je voelt dat je iets te doen hebt, maar hoe?
Als je uit balans bent gebracht door alles wat er speelt
Als je je onrustig of angstig voelt
Als je voelt dat je energie zwaar is – al langere tijd of door omstandigheden
Als je vragen hebt, en het antwoord nog niet kunt vinden
Als je graag je hart wilt volgen

Dan is er een plekje waar je steeds naar terug kunt keren.
Daar hoor je de Fluister van je hart.
Die is er altijd.
Die Fluister vertelt je waar je op dit moment staat en waar je heen wilt.
Fluister – luister
Dan zul je ‘m steeds vaker horen
En luider ook 😉

Doe je mee aan dit prachtige ritueel?
Deelname € 35 

 

Reacties van anderen: 

“Ik heb IngerMarlies gevraagd om een deel van mijn verjaardag, ik werd 40 en wilde met vriendinnen er een speciale en bijzondere avond ervan maken, in te vullen.
Wat al heel fijn was, was dat IngerMarlies meedacht en precies aanvoelde wat ik graag wilde. Een hele fijne voorbereiding!
Op de avond zelf heeft IngerMarlies een mooi verhaal verteld dat ook mooi aansloot op het ritueel dat we gingen doen, een vollemaanviering. Dat heeft ze, zoals een echte sjamaan beoogt, mooi en zuiver voorbereid en geleid. Ik kon dat deel als gastvrouw en jarige, helemaal loslaten, wat heel fijn was. Maar nog fijner was wat het met iedereen gedaan heeft. Het heeft gewoon iedereen iets moois gebracht en ons een onvergetelijke avond bezorgd! Ik ben IngerMarlies hier echt dankbaar voor en kijk met een heel goed gevoel terug op deze avond en ervaring!”
Esther Verschure

“Wat een mooie middag heb ik gehad bij IngerMarlies. Vanwege de 18e verjaardag van mijn nichtje had ik IngerMarlies benaderd. Ik wilde mijn nichtje graag iets speciaals geven voor deze bijzondere mijlpaal. Nou, dat is gelukt! IngerMarlies weet met haar zachte, lieve en open uitstraling een heel prettige sfeer te creëren. De ruimte waarin deze middag plaatsvond is prachtig: een heerlijke energie, veel daglicht, heel ruim (met een hoog plafond) en aan alles was gedacht: thee en allerlei soorten lekkers in overvloed. De middag bestond uit een aantal rituelen met in het middelpunt een heel bijzonder overgangsritueel voor mijn nichtje naar de wereld van de volwassenen. Dit is een middag waar ik nog vaak met plezier aan terug ga denken.”
Wendy Peeters


Wil je meer weten over de mogelijkheid tot een ritueel, neem dan vrijblijvend contact op.

Contact: info@ingermarlies.nl