Huis voor Vrouw en Wijsheid

IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Over IngerMarlies

Mijzelf en anderen tot bewustwording laten komen van wie we werkelijk zijn en wat de zin van ons bestaan hier is, zodat we naar dat bewust geworden inzicht kunnen leven en er heling kan komen.

Al heel jong in mijn leven wist ik wat ik hier kwam doen, wat mijn taak op Aarde is: ik ben gekomen om te helen – mijzelf en anderen – , ik heb iets te vertellen en misschien ga ik ooit nog wel een boek schrijven.
Maar dacht je dat ik dan precies wist wat ik moet doen in het leven? Oh nee, hoor! Ook voor mij was het een zoektocht, en dat is het soms nog wel. Maar ik ben wel mijn eigen weg gegaan, ik heb stappen gezet. Ik weet waar ik nu ben – en wat ik nog meer wil…

Na mijn opleiding tot maatschappelijk werker studeerde ik klassieke homeopathie. Ik bestudeerde het werk van C. G. Jung en de antroposofie van Rudolf Steiner. Verder volgde ik de opleiding tot narratief-creatief counselor, gebaseerd op de psychosynthese van de Italiaanse psychiater Roberto Assagioli.
In 2000 kwam ik in contact met de psychologische kracht van verhalen. Ik werd professioneel verhalenverteller (op het podium) en ik zet verhalen in in helende sessies.

Toen ik in aanraking kwam met sjamanisme moest ik daar eerst niets van hebben. Maar uiteindelijk kon ik de Roep niet weerstaan. Na heel wat healingen en rituelen en na een intensieve opleiding ontving ik in 2012 mijn inwijding als Siberisch sjamanistisch healer. In 2013 werd ik ingewijd als Siberian Shamanistic Healing Carrier.

In de oeroude westerse mysterietraditie werd ik ingewijd als tempelpriesteres
en ik kwam thuis!

Werken met vrouwen, in groepen…? Ik moest er niets van weten. Mij niet gezien! Tot ik steeds meer contact maakte met de vrouwelijke kant in mij. Tot ik een steeds diepere connectie ervoer met Moeder Aarde en met Grootmoeder Maan. Tot ik patronen leerde ontdekken, ritmes leerde (her)kennen, leerde mee te gaan met de ritmes van de natuur en van mijn natuur in plaats van er tegenin bleef gaan. Tot mijn leven steeds meer in balans kwam en rust bracht en energie en plezier en… Tot ik steeds beter op mijn eigen Pad durf te gaan.
Gaat mijn leven nu van een leien dakje? Nee, dat niet. Maar ik weet steeds weer de stappen te zetten naar diepere lagen in mijzelf, in verbinding met de wereld om mij heen.
Ik kan reizen door bewustzijnlagen en door tijden en mijn talenten inzetten daar waar ze echt nodig zijn. Voor mijzelf en voor jou.

Diep dankbaar ben ik voor de mensen die ik op mijn levensweg ben tegengekomen en nog steeds tegenkom, van wie ik zoveel heb mogen leren.
Nu ben ik zelf iemand die jou kan begeleiden op jouw levensweg, terug naar je wortels, terug naar jezelf, terug naar huis, terug naar je Wijsheid.
Welkom!

Oh… en dat boek… wie weet… 🙂

Contact: info@ingermarlies.nl