Maanifestatie – Creëren met de kracht van Maan

Straal met de kracht van de Maan

Iedere vrouw verlangt ernaar vanuit haar innerlijke kracht te leven en te stralen. De Maan geeft ons prachtige en praktische handvatten om dat werkelijk te doen.

De eerste aanwijzing van Maan aan ons is hoe ze iedere maanperiode aan de hemel staat: als donkere maan, wassend naar volle maan en weer krimpend naar nieuwe maan.

Maar Maan staat ook iedere keer weer in een ander sterrenbeeld.

Als je weet hoe de fasen van de Maan invloed hebben en waar de stand van de Maan invloed heeft en als jij weet hoe dat werkt voor jou, is je creatiekracht enorm!

Wat je Dromen of Hartsverlangens ook zijn, in je privéleven of op zakelijk gebied, Maan wil je helpen! Ze leert je precies aan welke aspecten je nu aandacht moet schenken om jouw verlangens te realiseren.

Het klinkt eenvoudig. Feitelijk is het ook eenvoudig. Maar je moet weten hoe het werkt en vervolgens moet je het doen. En volhouden. Het samen hieraan werken versterkt je focus en inzet en daarmee je creatiekracht.

Leven met de Maan kan je niet uit een boek leren. Daarvoor moeten je leren kijken, leren voelen. Begrip krijgen. Verbanden gaan zien.
Als je dat kan word je niet bepaald door de loop van de Maan, maar kan je het voor je laten werken. Dan breng je MAGIE in je leven!

Wil jij magie in je leven brengen? Doe dan mee met Maanifestatie.
Ik deel graag mijn kennis vanuit mijn achtergrond als Maanpriesteres, sjamanistisch healer en vanuit mijn astrologische kennis:

  • Ik leer je hoe jij dat in jouw voordeel kan laten werken, op àlle vlakken in je leven: je privé leven, je werk, je gezondheid, je relaties…
  • Ik leer je werken met een maan-altaar, met persoonlijke affirmaties en moodboards.
  • Ik stimuleer je jouw creatieve kanten te gebruiken.
  • We doen meditaties of zingen samen een toepasselijk lied (als dat ivm de maatregelen mag, anders krijg je het thuis gestuurd).
  • We hebben fantastische avonden!

Je hebt geen astrologische kennis nodig.

Live sessies in Waalwijk. Maar voor wie daar niet bij kan of wil zijn wordt alles ook uitgebreid online aangeboden. Als je wilt, doe je óók mee in de geheime facebook groep waar we ervaringen en vragen uitwisselen.
Superleuk!!

Data
op dinsdagen 15 september 13 oktober, 10 november, 8 december
12 januari, 9 februari, 9 maart
6 april, maandag (!) 10 mei en dinsdag 8 juni

Iedere avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.
De kosten zijn € 75 voor drie avonden. Of € 279 voor 13 maanden.
Stel je eens voor wat je daarvoor kunt Maanifesteren!

Contact: info@ingermarlies.nl

‘Leven met de maan’ is ‘in’. Maar dat is niet de reden waarom ik deelnam aan de cursus Maanifestatie van Huis voor Vrouw en Wijsheid. Zo lang als ik me kan herinneren namelijk heeft de maan een bijzondere aantrekkingskracht op mij. Waarom of hoe was me niet duidelijk, maar als de maan zoveel kracht heeft, dat hij eb en vloed van de zeeën weet te beïnvloeden, dan kan het niet anders of die invloed is ook voelbaar bij de mens.  Ik besloot dat ik me daarin maar eens moest gaan verdiepen. Dus de cursus Maanifestatie kwam als geroepen. Ik leerde over de stand van de maan, de verschillende maanfasen, de rol van het astrologische teken waar de maan in staat. Tussendoor leer je ook nog veel over de andere dierenriemtekens.  Véél, soms overweldigende informatie, die IngerMarlies heel duidelijk weet over te brengen. Door fijne muziek en een  prachtige geleide meditatie weet IngerMarlies de juiste sfeer te creëren om je dromen en wensen te ontdekken en voelbaar te maken. Daarna kun je er thuis mee aan de slag, eerst nog met het aantekenboekje bij de hand, maar gaandeweg steeds zelfstandiger. Tot het uiteindelijk een vanzelfsprekend proces is. Maar zover ben ik nog niet, dat kost tijd,  hoewel ik op gevoelsniveau best al wat veranderingen ontdek. Door op deze manier te leven, kom ik steeds dichter bij degene die ik werkelijk ben. Dank je wel, IngerMarlies, voor de wijze lessen.

Elly