Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Maanifestatie – Creëren met de kracht van Maan

vrouw met maan - vrouw en maan

 Straal met de kracht van de Maan

Iedere vrouw verlangt ernaar vanuit haar innerlijke kracht te leven en te stralen. Maan geeft ons prachtige en praktische handvatten om dat werkelijk te doen.

De eerste aanwijzing van Maan aan ons is hoe ze iedere maanperiode aan de hemel staat: als donkere maan, wassend naar volle maan en weer krimpend naar nieuwe maan. Hiermee geeft ze ons het zo nodige Ritme.

Maar Maan staat ook iedere keer weer in een ander sterrenbeeld. Daarmee laat ze ons zien waar we op dit moment wat meer aandacht aan mogen besteden.

Wat een zalige combinatie is dat – voor alle vrouwen!

Want als je weet hoe de fasen en de stand van de Maan invloed hebben en als jij weet hoe dat werkt voor jou, creëer je rust is je leven èn is je creatiekracht enorm!

Wat je Dromen of Hartsverlangens ook zijn, in je privéleven of op zakelijk gebied, Maan wil je helpen! Ze leert je precies aan welke aspecten je nu aandacht moet schenken om jouw verlangens te realiseren. Is het binnen jouw Verlangens nu tijd om aandacht te besteden aan je huis, je financiën, je vrienden of is het nu de tijd om te filosoferen en je visie op het leven te onderzoeken?

Het klinkt eenvoudig. Feitelijk is het ook eenvoudig. Maar je moet weten hoe het werkt en vervolgens moet je het doen. En volhouden. Het samen hieraan werken versterkt je focus en inzet en daarmee je creatiekracht.

Leven met de Maan kan je niet uit een boek leren. Daarvoor moeten je leren kijken, leren voelen. Begrip krijgen. Verbanden gaan zien.
Als je dat kan word je niet bepaald door de loop van de Maan, maar kan je er bewust mee samenwerken. Dan breng je MAGIE in je leven!

Wil jij magie in je leven brengen? Doe dan mee met Maanifestatie.
Ik deel graag mijn kennis vanuit mijn achtergrond als Maanpriesteres, druïde achtergond, sjamanistisch healer en vanuit mijn astrologische kennis:

  • met welke levensgebieden Maan speciaal verbonden is
  • hoe jij met de maan in jouw voordeel kan werken, op àlle vlakken in je leven: je privéleven, je werk, je gezondheid, je relaties…
  • hoe je ontspannen meebeweegt in het ritme van de maan (maand)
  • waar je in welke tijd van het jaar het beste aandacht aan kunt geven
  • waarom je emoties bij de verschillende maanfases anders zijn en hoe je daarmee om kunt gaan
  • hoe je kan werken met een maan-altaar, met persoonlijke affirmaties en moodboards.
  • hoe je jouw creatieve kanten kan gebruiken in creatiekracht 
  • welke mineralen en edelstenen jouw ondersteunen bij jouw doelen
  • hoe je je creatiekracht vergroot
  • hoe jij straalt als vrouw in de stralen van de maan

Maanifestatie wordt online gegeven.
– Je ontvangt iedere dinsdag vóór nieuwe maan een zorgvuldig en mooi vormgegeven mail met uitgebreide informatie, zodat je na 13 maanden een prachtig naslagwerk hebt dat je jaar na jaar kunt gebruiken.
– Ook ontvang je filmpjes, meditaties, verhaaltjes en liederen, zodat je je helemaal op de manier die bij jou past kunt verbinden met de maan.
– Voor wie wil is er een geheime facebookgroep voor verbinding met elkaar, om ervaringen uit te wisselen en mee te genieten met elkaars vorderingen.

Aanvang
De nieuwe cyclus van Maanifestatie begint op dinsdag 2 november. 
Iedere dinsdag vóór een volgende nieuwe maan* ga ik om 19.30 uur online om informatie te geven en ervaringen uit te wisselen. Dertien nieuwe manen lang zijn we met elkaar verbonden en wordt je geënthousiasmeerd in je leven met de Maan!
Kan je er niet bij zijn, dan ontvang je alles online.
*uitgezonderd juli en augustus, dan ontvang je alle informatie en leuke dingen online.

Kosten
€ 279 voor 13 maanden (of 2 termijnen van € 145).
Voegboekkorting tot 10 oktober: € 250 (of 2 termijnen van € 130)

Reacties van andere vrouwen lees je hieronder 

Op zaterdag 30 oktober is er een live dag in Huis voor Vrouw en Wijsheid in Waalwijk, waar je als deelnemer aan Maanfestatie gratis aan deel kunt nemen! Kijk hiervoor bij Workshops: Maan-dag op zaterdag !

Contact: info@ingermarlies.nl

‘Leven met de maan’ is ‘in’. Maar dat is niet de reden waarom ik deelnam aan de cursus Maanifestatie van Huis voor Vrouw en Wijsheid. Zo lang als ik me kan herinneren namelijk heeft de maan een bijzondere aantrekkingskracht op mij. Waarom of hoe was me niet duidelijk, maar als de maan zoveel kracht heeft, dat hij eb en vloed van de zeeën weet te beïnvloeden, dan kan het niet anders of die invloed is ook voelbaar bij de mens.  Ik besloot dat ik me daarin maar eens moest gaan verdiepen. Dus de cursus Maanifestatie kwam als geroepen. Ik leerde over de stand van de maan, de verschillende maanfasen, de rol van het astrologische teken waar de maan in staat. Tussendoor leer je ook nog veel over de andere dierenriemtekens.  Véél, soms overweldigende informatie, die IngerMarlies heel duidelijk weet over te brengen. Door fijne muziek en een  prachtige geleide meditatie weet IngerMarlies de juiste sfeer te creëren om je dromen en wensen te ontdekken en voelbaar te maken. Daarna kun je er thuis mee aan de slag, eerst nog met het aantekenboekje bij de hand, maar gaandeweg steeds zelfstandiger. Tot het uiteindelijk een vanzelfsprekend proces is. Maar zover ben ik nog niet, dat kost tijd,  hoewel ik op gevoelsniveau best al wat veranderingen ontdek. Door op deze manier te leven, kom ik steeds dichter bij degene die ik werkelijk ben. Dank je wel, IngerMarlies, voor de wijze lessen.

Elly

IngerMarlies zit vol kennis van astrologie, onze planeten en de invloed hiervan op ons vrouwen. Het is altijd erg interessant om bewust bezig te zijn met het manifesteren in je leven. De avonden zijn daarnaast ook erg gezellig en inspirerend, fijn om in een groep vrouwen hier samen mee bezig te zijn.

Bo Cornelissen, via Google