Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Hoe vrouwen de Sister Circle ervaren

Het duurde enkele maanden voordat ik bij de Rode Tent binnen durfde te stappen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Nu ga ik iedere maand en ik vind het heerlijk. Er hangt een heel fijne sfeer. De ruimte is afgesloten met rode doeken, tapijten en kussens. Op die manier heb je het gevoel dat je in een Rode Tent zit. Het voelt veilig en warm. IngerMarlies geeft aan wat het onderwerp is enkele dagen voordat de avond gehouden wordt. Op die manier kan iedereen zich voorbereiden op de avond. Soms brengen we iets mee dat betrekking heeft op het onderwerp. Als je wilt kun je meepraten over het onderwerp, wil je alleen maar luisteren kan dat ook. Ik vind het moeilijk om de warm sfeer te beschrijven.
Heb je interesse probeer de eerste stap te zetten, dan kun je voelen en zien hoe zo’n avond verloopt. Misschien is het wat je zoekt en kom je iedere maand.

Annie

Ik ben stik gelukkig met mijn mannengezin en mijn werk. Maar ik merk dat ik het heel prettig vind om af en toe alleen met vrouwen te zijn. Iedere nieuwe maan komen we bij elkaar in een mooie serene ruimte, er is meestal een thema en een meditatie, soms een ritueel. Ik vind het heel waardevol en en uitdagend dat we vooral naar elkaar luisteren en daarbij proberen geen adviezen te geven, niet te troosten, niet gerust te stellen en geen nieuwsgierige vragen te stellen…hooguit vragen die de vertelster verder helpen. Waar wordt er nog echt naar elkaar geluisterd? IngerMarlies heeft heel veel te bieden maar stelt zich bescheiden op. Ze leidt de avond met een open houding, ze is vooral vrouw onder de vrouwen

Waltraut

Ik heb gisteravond heel erg nagenoten van de fantastische rode tent viering. Enkele woorden die in me opkwamen zijn, verrassend, spontaan, warme knuffels, delen, Helend.
Ik ben vooral heel dankbaar en heb daardoor weer nieuwe moed verzameld om door te kunnen gaan.

Mariken

De Rode Tent avond begon voor mij met een warme ontvangst. Een plek voor vrouwen voor ontmoeting en ontspanning waar een zachte fijne energie voelbaar was. Woorden die in me opkomen zijn: jezelf ZIJN, Rust en Ruimte, delen, respect, ieder heeft haar eigen verhaal, luisteren naar elkaar en verbondenheid, ritueel. De helende werking van de avond heeft nog lang doorgewerkt …..Lieve vrouwen Bedankt!

Anita Theunisz

Terug naar Sister Circle

Contact: info@ingermarlies.nl