Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Heling, de weg naar Vrede

2 zaterdagen: 16 en 23 september
10.00 – circa 16.00 uur

Wie mij volgt weet wat voor een grote verandering er in mijn leven gaande is. Daarom nu voor de láátste maal dit programma dat je leven transformeert. Dat een einde maakt aan je beperkende overtuigingen, aan tekorten, armoede en conflicten in je leven. Dat bijdraagt aan je mentale, spirituele en fysieke gezondheid. Dat je een heldere visie geeft op je relatie met de natuur. Een programma dat het einde kan betekenen van geweld, oorlog en vernietiging.

Grote woorden? Maar ik sta er volledig achter!
Twijfel? Aan jou de keus!
Voel je de Roep om verandering in je eigen leven en de wereld? Je hebt nog één kans om mee te doen met Heling, de weg naar vrede. Op twee zaterdagen: 16 en 23 september. Je kunt je nog aanmelden tot 9 september.

 

De afgelopen jaren werden we met steeds meer en hardere conflicten geconfronteerd. Er is heel veel leed ontstaan, onbegrip, frustratie, verdriet, boosheid, eenzaamheid. Vriendschapsverbanden en families vielen erdoor uiteen. 
Er kwam zelfs een nieuwe oorlog.
Dit wilde niemand toch? 

Jij houdt helemaal niet van conflicten. Je hebt er last van.
Je streeft juist naar harmonie. Je zou het liefste vrede, zelfs Licht en Liefde op de wereld brengen.
Je zoekt met de juiste bedoelingen naar verbinding. 

Wat er nu gebeurt doet je pijn. Je slaapt er onrustig van. En je voelt het in je lijf. Boosheid, verdriet, onrust. Misschien wel angst dat je relaties stuk lopen of je je werk gaat verliezen. Angst voor conflicten op wereldschaal. In wat voor wereld groeien je kinderen op?  

Je wilt het anders. Niet iedereen hoeft het altijd met jou eens te zijn en jij hoeft het niet altijd met iedereen om je heen eens te zijn. Jij wilt gewoon jij kunnen zijn. Je wilt het fijn hebben thuis, een goede relatie hebben met je ouders en je kinderen. Je wilt je veilig en prettig voelen op je werk. Je wilt in je kracht staan ook als je je daarbij wel eens kwetsbaar voelt.  

Je voelt dat er daartoe iets moet veranderen. Maar wat? En hoe?

Je verlangt naar harmonie. Je diepe verlangen is wellicht om Licht en Liefde in de wereld te brengen. Dat dat niet overal stroomt, ook niet in je eigen leven, betekent dat er iets in de weg zit om de natuurlijke stroom van Licht en Liefde vrij z’n gang te laten gaan. Er is iets dat een schaduw werpt in je leven. 

Maar hoe zit dat dan?
Jij kan er toch niets aan doen dat je kind zo’n opstandige puber is?
Het is toch logisch dat je je vriendinnen wijst op de problemen van teveel plastic en CO2-uitstoot – het gaat om de toekomst van onze kinderen!
Je mag er toch wat van zeggen als je werkgever steeds te hoge eisen stelt.
Jij mag toch moe zijn van je moeder die elke dag belt.
Je helpt een ander en dan is het wéér niet goed…
Jij wil ook wel eens gezien worden in wie je bent… 
Het is toch niet jouw schuld dat je steeds tekorten ervaart, dat zit in de familielijn…

In ons leven zien we heel veel zaken waar omheen kleine of grote conflicten spelen.

En zo gaat het precies in het grote plaatje.  

En nee, jij bent niet schuldig aan die situaties. Jij bent er niet schuldig aan dat je werkgever te hoge eisen stelt, dat je moeder te vaak belt, dat je kind in de puberteit zit.  

Maar ondertussen doet het wel pijn.

Het kan anders.

Jij bent afkomstig uit de Bron van Licht en Liefde. En het enige dat dat in de weg staat, kan je opruimen! Als je bereid bent ook naar jezelf te kijken. 

Door het kijken naar je eigen rol in dagelijkse situaties, daar waar spanning en conflicten optreden, als je ontdekt wat je natuurlijk stroom van Licht in de wegstaat, kan je in zachtheid de juiste stappen zetten om het Licht wèl te laten stromen. 

Dan ga je van dualiteit naar de natuurlijke staat van Heelheid. 

En het allermooiste is dat dat niet alleen fijn is voor jezelf. Het heeft een positieve invloed op je partner, op je kinderen, op de school van je kinderen. Waar ruimte voor Heelheid is, verschijnt het Licht – overal om je heen. Het Licht beïnvloedt iedereen om je heen. Steeds meer, steeds verder. En zo brengt heling, werkelijk vrede in de wereld.

 

In het 2-daagse programma Heling, de weg naar vrede kijken we hoe situaties nu zijn.
We kijken heel open naar hoe mensen met elkaar omgaan, waardoor conflicten ontstaan. We leggen continue linken tussen algemene beelden en onze eigen situatie. Luchtig en interactief. Dit deel geeft veel inzichten en wordt vaak ervaren als ‘eye-opener’, een ‘openbaring’.  

De vervolgvraag is dan natuurlijk: hoe breng je meer liefde en harmonie in relaties, zónder jezelf te verliezen? Nee, juist door jezelf te bekrachtigen! 

Daarvoor gaan we  te rade bij sjamanen en boeddhisten. 
Met hun lessen gaan we heel praktisch en concreet aan de slag.  

We maken gebruik van praktische boeddhistische handvatten.
We maken ook een diepgaande sjamanistische trancereis om jezelf te helen. Het is heel bijzonder om jezelf in Heelheid te ervaren. Als je dit hebt ervaren kun je het ook in de wereld brengen. 
En ik leer je een eenvoudig sjamanistisch vergevingsritueel dat je iedere dag toe kunt passen, op elk moment, waar je ook bent.  

Heling, de weg naar vrede is de ene keer confronterend, de andere keer lachwekkend. Maar altijd helend! 

In Heelheid blijf je in verbinding met jezelf en je omgeving, breng je vrede in je zelf, in je omgeving en in de wereld. 
Heel rustig, praktisch en concreet.
Iedere dag, ieder moment in je dagelijkse leven. 

Samen creëren wij een nieuwe wereld. Een wereld waar vrouwen, mannen en onze kinderen en kindskinderen vrij zijn. Een wereld waarin jij wilt wonen.

Het begint bij onszelf.

Heling is de weg naar vrede.

Een wereldcadeau!
aldus Rolien, een van de deelneemsters

In dit programma wordt psychologie gecombineerd met de stap die we nu met z’n allen mogen maken naar Nieuw Bewustzijn, met sjamanistische en boeddhistische kennis, met geweldloze communicatie en met een diepgaand liefdevol sjamanistisch helingsritueel. 

Je gaat dit echt voelen in je dagelijkse leven!

Het programma heeft de potentie een enorme helende werking in de hele maatschappij (en wereld) te brengen. Maar heling begint met individuen en moet praktisch toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. 

Dit programma kan voor deelnemers confronterend zijn, maar daarin zit juist de kracht van heling. Durf jij dat aan?

 

“Het belangrijkste is dat we vrede stellen boven alles.”

Reacties van deelnemers

De 2-daagse bij IngerMarlies was erg boeiend en inspirerend. Het heeft me bewust gemaakt van de houding die ik kan aannemen in een conflict en ook hoe ik die kan ombuigen naar een opbouwende manier van in contact zijn. En eenvoudige en oeroude wijsheid over vergeving en zelfliefde blijkt heel goed toepasbaar in deze onrustige en chaotische tijd. 
Als je verlangt naar meer innerlijke rust en vrede zou ik je deze 2-daagse zeker aanraden!

Marianne Pijnenborg

Het Heling- en Vredesprogramma laat heel duidelijk zien waar we de afgelopen 2 jaar mee te maken hebben. De methodieken die IngerMarlies op een hele prettige manier uitlegt, geeft een weergave van de huidige maatschappij. De wijze waarop we op elkaar reageren en hoe we vervolgens daar weer op reageren. 

Na de 1e dag ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dagelijks met conflicten te maken heb, de manier hoe ik hiermee omga, vanuit welke rol, en wat voor andere mogelijkheden er zijn vanuit vrede hebben mij veel inzichten gegeven. Bewustwording van mijn eigen gedrag en meer begrip voor mezelf en anderen.
De 2e dag heeft op een diepere laag geresoneerd, het vredesritueel pas ik nog geregeld toe. 

Voor mij persoonlijk hebben deze dagen tot innerlijke vrede (met mezelf en met anderen) gezorgd, waar ik enorm dankbaar voor ben. Verder voel ik me lichter, vrijer en rijker waardoor de energie in mij nog meer stroomt. 

IngerMarlies, bedankt voor je inzichten en mijn persoonlijke groei. Je laat de oude spreekwoordelijke ‘kwartjes’ vallen op een hele natuurlijke manier. Vanuit respect, liefde en aandacht weet jij iedereen te zien, te horen en te raken. 

Rolien Hovens

IngerMarlies heeft een goede en leuke training ontwikkeld waarin gekeken wordt naar conflicten zowel intern als extern voor jou als persoon maar ook breder naar sommige aspecten van de wereld. Er worden daarin leuke bruggen gelegd en gemaakt. Het is een afwisselend programma waarin duidelijk iedereen aan bod komt. Er is tijd voor theorie en praktijk.
Het is een waardevolle training die ik anderen kan aanbevelen. 

Ellen de Bever

Op haar prachtige locatie in Waalwijk weet IngerMarlies een fijne, veilige sfeer te creëren. Met haar mooie verhalen, kennis en wijsheid heeft zij mij in het 2daagse programma dat ik bij haar heb gevolgd bewust gemaakt hoe je (innerlijke) conflicten kunt herkennen, hoe ze werken en hoe je ze kunt overstijgen. Hoe je jezelf heel kunt maken (healing) zonder te hoeven weten waar de pijn zich precies bevindt! En hoe de kracht van je eigen heilige ruimte aanvoelt. Een aanrader als je op zoek bent naar vrede (in jezelf)!

Julie Meijers

Je kent vast de dramadriehoek en hopelijk dan ook de ‘groeidriehoek’ en je weet ook best wat over communicatie. En toch lukt het je maar niet om uit conflict te blijven of steeds weer in oude patronen terug te komen. Wat nu als je al deze kennis opfrist en combineert met aangereikte sjamanistische wijsheid? IngerMarlies heeft mij met dit programma inzichten gegeven waarmee ik op diepere lagen in contact ben gekomen met de mens die ik wil zijn. Ik leerde angst, verdriet en oude pijn te transformeren. Daarmee heelde ik niet alleen mijzelf maar ook het familiesysteem om mij heen. En daarmee ook het grotere geheel.

Waltraut Vroege 

Zo dankbaar dat ik mee kon doen met dit prachtige levensgeschenk 🙏🏻 Het is echt helend en transformerend. Ik heb zulke mooie stappen gezet!

Geneviève Kooijman

De workshop heeft mij positief verrast. Het laat je middels praktijkoefeningen zien hoe je meer vrede kunt bewerkstelligen; dit zowel in jezelf als in je naaste omgeving. In een tijd die in het teken staat van spanningen was deze workshop een leerzame ervaring.

Hein

De 2 dagen zijn prachtig aan elkaar VERBONDEN. IngerMarlies brengt je met haar schat aan verhalen, kennis en sjamanistische wijsheden naar BEWUSTWORDING hoe conflicten werken in JEZELF maar ook in deze huidige onrustige tijd waarin we nu leven. Prachtig vergevingsritueel en reis die we samen hebben mogen maken. Het proces van HELEN begint bij jezelf. 
Aanrader!

Marjon van der Beele

Vrede
Verbinding en Oude Wijsheid
Ik Ben
Niet Schuldig, Wel Verantwoordelijk

Dankjewel! 

Jenneke 

Vragen en Antwoorden

Voor wie is dit programma bedoeld?
Dit programma is voor iedereen die verlangt uit conflicten te raken of liever er niet meer in terecht te komen. Voor iedereen die zoekt naar verbinding met de ander zonder zichzelf kwijt te raken. Voor iedereen die van harmonie houdt, maar daarbij zeker zichzelf niet uit het oog wil verliezen. Voor iedereen die verlangt naar Licht en Liefde in de wereld. Voor iedereen die wil bijdragen aan een ‘nieuwe wereld’. Voor iedereen die zelf wil bijdragen aan vrede in zichzelf en in de wereld – ieder dag, ieder moment in je dagelijkse leven.
Op dit moment werk ik in dit programma alleen nog met vrouwen – dat kan later veranderen.

Ik weet niets van sjamanisme, kan ik dan wel meedoen?
Jazeker, het sjamanisme werkt met Universele Wetten die voor iedereen gelden en werken, dus ook voor jou. Het programma gaat niet speciaal over sjamanisme, maar is daar wel op gebouwd en ik leg alles wat nodig is heel begrijpelijk uit.

Is dit programma speciaal voor Lichtwerkers?
Nee, zeker niet. Ben jij een Lichtwerker? Welkom! Ben jij iemand die graag Licht in de wereld brengt? Welkom!
Naar mijn idee zijn er mensen die het als Taak hebben om Licht in de wereld te brengen èn dat in hun werk doen bv in coaching en healing. Dat zijn de Lichtwerkers. En er zijn mensen die Licht in de wereld willen brengen, maar ander werk op Aarde te doen hebben. Gelukkig maar. De een is niet beter of belangrijker dan de ander! En iedereen die op welke manier ook wil bijdragen aan een betere wereld en Licht in de wereld wil brengen is welkom in dit programma. 

Wat wordt er van mij gevraagd in dit programma?
Er wordt van jou gevraagd dat je een volle JA voelt voor dit programma, dat je je openstelt en actief meedoet. En dat je kunt en durft te reflecteren op jezelf, je eigen rol in conflicten en heling onder ogen durft te zien. 

Wat kan ik na dit programma?
Na dit programma heb je inzicht in hoe communicatie loopt tussen mensen, maar ook in jezelf. Je ziet hoe conflicten ontstaan. Je leert om pro-actief een positieve houding aan te nemen, waardoor je uit een (dreigend) conflict kunt stappen of het zelfs kunt voorkomen.
Middels sjamanistische technieken maak je contact met de Bron van Licht en Liefde en voel jij hoe jij daarin verankerd bent. Je ervaart werkelijke innerlijke Vrede. Vanuit deze ervaring leer je een vergevings- en helingstechniek die je op jezelf toepast, met een groot effect in de wereld om je heen.

Mag ik hiermee ook werken in mijn eigen praktijk?
Ja, natuurlijk mag je ermee werken. Alles wat je leert is om praktisch toe  te passen in je eigen dagelijkse leven en werk.
Wil je dit bijzondere programma als professional gaan aanbieden? Ook dat kan! Neem daarover contact met mij op.

“Laat er vrede op aarde zijn en laat haar met mij beginnen.”