Medicine walk

Gezien de risico’s met het coronavirus worden de Medicine Walks uitgesteld tot het RIVM aangeeft dat het weer veilig is met twee mensen buiten te lopen.


Omdat IngerMarlies met hart en ziel luistert, kon ik tijdens de Medicine walk ruimte geven aan mijn verdriet. Onbewust maar ook bewust gaf ik hierdoor mezelf toestemming om verder te helen tijdens de wandeling,

ik ben er klaar voor.
Dank je wel voor je openheid als mens.
Patricia

Soms is een andere manier van healing prettig, een wandeling bijvoorbeeld. Het bos is een prachtige locatie voor een Medicine walk.
Iedere boom, ieder plantje, iedere vogel en elk dier, Moeder Aarde onder je voeten, het water, de wind – alles leeft. In het sjamanisme zeggen we dan dat alles een Spirit heeft. De Spirits uit de natuur spreken tot ons. Dat is het Medicijn. Omdat alles één is en met elkaar in verbinding staat, kun je als je goed luistert, de boodschappen die de Spirits voor je hebben opvangen. Die boodschappen kunnen gaan over dingen die al héél lang geleden zijn gebeurd en diep weggestopt zijn. Of antwoorden zijn op vragen over het pad dat voor je ligt.
Zo wordt onze wandeling een ‘Medicine walk’, waarbij je kunt ontspannen, oude pijnen los kunt laten, nieuwe inzichten krijgt en de kracht om die inzichten in te zetten.

Een Medicine walk duurt circa 1-1,5 uur.

Heb je interesse in een Medicine Walk, klik dan hier: info@ingermarlies.nl