Hoe anderen healingen ervaren

Wow, ik heb IngerMarlies pas sinds kort ontmoet, door toeval. Ik was gelijk onder de indruk van haar. Wat een prachtvrouw, in heel haar wezen. Zo bijzonder, zo geweldig, zo integer, zo hulpvaardig, zo lief. Ik heb een fijne healing bij haar gehad, zoiets nog nooit eerder ervaren.
Dank je wel IngerMarlies, dat ik jou heb mogen ontmoeten. XXX

Wilma

Heb al jaren last van een zeer indringende en vervelende fluittoon in mijn oren. Na echt van alles geprobeerd te hebben kwam ik weer in aanraking met IngerMarlies. Na twee behandelingen is er een duidelijke verbetering en soms is het helemaal weg. Ik ervaar dan ook een gevoel van intens Zijn, soort super bewustzijn, bewustwording.
IngerMarlies heeft een warme persoonlijkheid en een goed luisterend kritisch  oor.
Het was heel leuk je weer te ontmoeten na zoveel jaren en heel erg bedankt voor de behandelingen.

WW

IngerMarlies voor mij: warm, welkom, wijs en afgestemd, uitnodigend, inspirerend.

Hans

Ik heb een healing gehad op afstand met een geweldig resultaat. IngerMarlies kan je echt helpen, ze weet wat ze doet en hoe je het beste resultaat ermee krijgt. Tijdens de healing was ik thuis een moodbord aan het maken omdat het nieuwe maan is, hierbij trek ik ook altijd 2 kaarten en deze waren nu zo passend, mooi en krachtig dat het nog meer waarde heeft. Ik heb al meteen resultaat en dat is zo bevrijdend en geweldig om te voelen en het is genieten van dat mooie nieuwe en betere gevoel, dank je wel! 🌞🥰😘

Esmiralda

Mijn interesse in energetische healing is een paar jaar geleden ontstaan, nadat ik door een opeenstapeling van gebeurtenissen gedwongen werd om dichter bij mezelf te gaan staan. Mijn rationele, analyserende kant is zeer goed ontwikkeld. Ik heb mezelf lang volledig geïdentificeerd met deze kant van mezelf. Doordat ik stil moest gaan staan bij wie ik was en vooral bij wie ik wilde zijn, heb ik mijn vrouwelijke, zachte kant steeds meer leren omarmen. De balans in het aardse en het energetische past bij mij.
Lieve IngerMarlies, jouw healing heeft mij gebracht dat ik sterker in mijn schoenen sta. Ik durf met overtuiging beslissingen te nemen die uit mezelf komen. Wat een ander daarvan mag vinden, durf ik los te laten. Prettig is dat ik merk dat ik hierdoor voor ‘vol’ wordt aangezien. Een gelijkwaardige gesprekspartner en een vrouw die serieus is in haar onderneming. Ik ervaar meer rust en innerlijke vrede in mezelf. Dank je wel.

Debby

Je healing heeft heel veel losgemaakt bij mij, het werkelijke helen is begonnen. Het klinkt misschien raar maar naast al de onrust en angst die eerst los kwam, is er aanvaarding/vertrouwen gekomen dat het wel goed komt met mij.

Lies

Je bent heel goed!

Peggy

Ik zag het filmpje van je nieuwe praktijkruimte aan de Winterdijk voorbij komen. Ik vind het een heel mooie ruimte met een sterke en tegelijk rustige sfeer. Doet me terug denken aan de healing die ik een paar jaar geleden van je mocht ontvangen. Daarbij voelde ik een zachte energie die ik kwijt was geraakt bij me terugkeren. Dat was heel ontroerend en heeft me echt goed gedaan. 💖

Conny

Een aantal jaren geleden zat ik (kunstenaar en docent beeldende kunst) in zak en as. Na een hele heftige operatie kon ik niet meer verder met mijn schilderen. Ik vertelde dat aan IngerMarlies en zij bood aan om in 1 van mijn lessen een verhaal te komen vertellen. Het ging over een zielig vogeltje, dat op het strand zat, zijn vleugeltjes waren niet in staat om datgene te doen waar ze voor waren, nl. vliegen. In die les hebben mijn cursisten geluisterd, zonder te weten, dat het verhaal voor mij bestemd was. Zij kregen de opdracht om over het verhaal een schilderwerk te maken. En dat is ze gelukt. Ik ben na het aanhoren van het verhaal aan de slag gegaan, aan tafel, klein formaat, met al mijn materialen om mij heen. Het hele verhaal, de gang naar het ziekenhuis, de operatie, de herstelperiode, en uiteindelijk de vogeltjes, die weer vliegen, zijn verwerkt in een kunstenaarsboekwerk. En ik moet zeggen, 1 van mijn allermooiste projecten. Dank zij IngerMarlies. Mijn dank.

Marian Filarski

Atelier Filarski

Vorige week schreef ik een blog over de vlinder die opgesloten zat en met hulp naar buiten werd gezet. Vrolijk en blij wegfladderend. Als ik mezelf nu eens verplaats in die vlinder? Ik voelde ook dat ik opgesloten zat in mijn eigen lijf. Het lukte allemaal even niet zoals ik het graag zou willen.
Daarbij kwam een angst die ik overduidelijk voelde in mijn lijf. Daar wilde ik wel graag af.
Zoals ik die vlinder had geholpen, zo mocht ik zelf ook hulp inschakelen. Een aantal weken geleden maakte ik een afspraak bij een goede vriendin voor een sjamanistische healing. Tijdens de intake kwam ze al snel bij die angst uit. Ik kon niet meer wachten. Kom maar op!
Ik ging op tafel liggen, sloot mijn ogen en voelde een paar keer dat ze om me heen liep en het voelde alsof mijn hele lijf steenkoud werd en ik niet meer in mijn eigen lijf zat. Ook al wil ik altijd graag weten wat iemand doet, ze had me binnen 10 minuten in een hele diepe slaap. Volledige overgave! Geen idee wat er allemaal gebeurde tot ze mijn naam riep en ik van heel ver terug moest komen. Ik was total loss, kon mijn tranen niet meer bedwingen en voelde daarna zo’n enorme ontspanning in mijn lijf. Na een kop thee, een stuk chocolade en rustig bijkomen voelde ik dat pas goed.
Zo had die vlinder zich dus ook gevoeld… opgesloten en met hulp weer vrij om verder te fladderen.
Zo vloog ik afgelopen vrijdag naar een lang weekend “me-time” om vandaag weer vol energie in mijn praktijk te starten.
Dankjewel IngerMarlies van Huis voor Vrouw en Wijsheid in Waalwijk , voor je zorgvuldige manier van healen

Jolanda