Healingen

Er worden op dit moment geen live healingen gegeven. Op afstand is wel mogelijk.

Sjamanisme is een aardse vorm van spiritualiteit.
Het sjamanistische healingsproces werkt zowel op het fysieke lichaam, als op het mentale, geestelijke en spirituele lichaam, zoals op de aura en de chakra’s. Het contact tussen de verschillende lichamen en het contact met de Bron worden weer hersteld, waardoor genezing of healing tot stand kan komen. Er ontstaat inzicht, rust, kracht en vertrouwen in jezelf. Je zult anders in je dagelijkse leven staan. Je kunt anders met problemen omgaan.

Wat gebeurt er bij een healing?
Bij een healing kun je mij je vraag voorleggen. Vervolgens ga je liggen op de behandeltafel, geheel gekleed, en je mag je volkomen ontspannen. Ik leg je vraag voor aan Hoogste Spirit, de Bron, God, de Allerhoogste – de naam doet er niet toe – en aan Spirits die kunnen helpen en vraag hen om healing voor jou. Daarna ga ik zelf in een lichte trance, waarin ik begeleid word om healing voor jou te verkrijgen.
Ik maak gebruik van mijn speciale trommel. Mogelijk ook van een ratel, van veren en stenen. De verschillende elementen en krachtdieren laten wij weten wat te doen om healing te bewerkstelligen.
Ondertussen lig jij rustig op de tafel.
Als de healing afgerond is, praten we kort na.

Wat voor vragen?
Bij een healing kun je met alle vragen komen die over jezelf gaan, niet over iemand anders (je kunt wel samen met je kindje komen). Cliënten komen voor healingen met vragen over onbestemde onrustgevoelens, onzekerheden, gevoelens van verlangens maar waarnaar?, blokkades op het doen wat je voelt dat je moet doen, dingen niet af kunnen maken, relatieproblemen in allerlei vormen, vaste patronen die maar niet doorbroken kunnen worden, aanhoudende vermoeidheid, aanhoudende angsten, trauma’s, burn out, lastige of zelfs levensbedreigende fysieke klachten (van pijnklachten tot zwangerschapsklachten, stervensnood en alles wat daartussen zit), etc…

Lees hier hoe anderen de healingen ervaren

Mijn opleiding tot healer ontving ik aan het Institute of Siberian Shamanism. In 2012 mocht ik ingewijd worden als Healingmedicines Practitioner, ‘met liefde en wijsheid, verbonden met de Hoogste Spirit en Moeder Aarde’.
In mei 2013 werd ik ingewijd als Healing Carrier.

Heel dankbaar ben ik dat ik dit werk mag doen en mag zien wat de healingen brengen aan diepgaande veranderingen.

Een behandeling duurt gemiddeld 1,5 – 2 uur.
De healingen zijn diepwerkend en inzichten hebben tijd nodig om te beklinken.
Aan het eind van de sessie bespreken we wat de volgende stap voor jou op weg naar heling zou kunnen zijn.

Een healing is nooit een vervanging voor een geneeskundige behandeling.

Contact: info@ingermarlies.nl