Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Healingen

Sjamanisme is een aardse vorm van spiritualiteit.
Sjamanen waren en zijn wat wij vaak de medicijnmannen of -vrouwen noemen. Sjamanen komen over de hele wereld voor, zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn. Zij zijn de earth keepers en de wisdom keepers. Zij weten van oudsher hoe wij hier op aarde verbonden zijn met de spirituele wereld. Zij weten ook van oudsher dat alles uit dezelfde Bron komt en dat dus alles met alles verbonden is.

De oude sjamanen waren bij hun stammen tegelijk genezer, priester, maatschappelijk werker, healer, voorspeller, droomuitlegger, adviseur, psychotherapeut en vele andere dingen om de mensen van de stam te dienen en te laten overleven.

Wij mensen zijn op Aarde om hìer te leven, hier hebben wij het te doen. Wij volgen allemaal onze eigen levensdraad. Omdat we vrije keuzes hebben, nemen we ook wel eens beslissingen die grote of kleine knopen geven in onze levensdraad. En dan gaat de sjamanistisch healer aan het werk.

De sjamanistische healer werkt voor healing samen met Hoogste Spirit en met andere Spirithelpers, de levende wezens van de elementen, van planten en dieren en van onze voorouders.

In een sjamanistische healing zoek ik de diepste oorzaak van je klacht voor je op. Die kan zijn ontstaan in je eigen leven, in je contact met anderen, in familielijnen of zelfs in vorige levens. Daar waar de oorzaak ligt breng ik de healing, zodat je zuivere levensenergie weer door kan stromen.

De healing start met een intakegesprek om jouw vraag helder te krijgen.
Daarna ga jij liggen op de behandeltafel, geheel gekleed, en ontspannen. Ik ga zelf in een lichte trance, waarin Hoogste Spirit en Spirithelpers mij laten weten wat te doen om healing te bewerkstelligen.
Ik maak gebruik van mijn speciale trommel. Mogelijk ook van een ratel, van veren en stenen. Ondertussen lig jij rustig op de tafel.
Als de healing afgerond is, praten we kort na.

Het sjamanistische healingsproces werkt op het fysieke lichaam, mentale, lichaam geestelijke lichaam en spirituele lichaam, zoals op de aura en de chakra’s.
Er ontstaat inzicht, rust, kracht en vertrouwen in jezelf. Je zult anders in je dagelijkse leven staan. Je kunt anders met problemen omgaan.

Wat voor vragen?
Bij een healing kun je met alle vragen komen die over jezelf gaan, niet over iemand anders (je kunt wel samen met je kindje komen). Cliënten komen voor healingen met vragen over onbestemde onrustgevoelens, onzekerheden, gevoelens van verlangens maar waarnaar?, blokkades op het doen wat je voelt dat je moet doen, dingen niet af kunnen maken, relatieproblemen in allerlei vormen, vaste patronen die maar niet doorbroken kunnen worden, aanhoudende vermoeidheid, aanhoudende angsten, trauma’s, burn out, lastige of zelfs levensbedreigende fysieke klachten (van pijnklachten tot zwangerschapsklachten, stervensnood en alles wat daartussen zit), etc…

Lees hier hoe anderen de healingen ervaren

Je kunt ook kiezen voor een andere vorm van healing, namelijk de Medicine Walk. Daarvoor wandelen we buiten, in het bos. De vorm is anders, de werking en het soort vragen waar je mee kunt komen hetzelfde.

Mijn opleiding tot healer ontving ik aan het Institute of Siberian Shamanism. In 2012 mocht ik ingewijd worden als Healingmedicines Practitioner, ‘met liefde en wijsheid, verbonden met de Hoogste Spirit en Moeder Aarde’.
In mei 2013 werd ik ingewijd als Healing Carrier.

Heel dankbaar ben ik dat ik dit werk mag doen en mag zien wat de healingen brengen aan diepgaande veranderingen.

In verband met mijn sabbatical is het op dit moment niet mogelijk een sessie te boeken.

Contact: info@ingermarlies.nl