Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Ervaringen van vrouwen die de Rite hebben ontvangen

Alle vrouwen komen met hun eigen vraag naar de Rite van de Baarmoeder. Of sommigen, zoals ikzelf, weten helemaal niet waaróm ze de healing willen ontvangen, zij weten alleen dat ze daarbij ‘moeten’ zijn.
Dit vertellen andere vrouwen die via mij de Rite van de Baarmoeder hebben ontvangen:

Wat voelde ik me welkom in de veilige, warme ruimte die IngerMarlies had gemaakt voor de Rite van de Baarmoeder. Tijdens de fijne avond maakten we ook allemaal nog een eigen coconnetje in de ruimte wat het nog intenser maakte. De rite zelf, die we buiten onder de bijna volle, heldere maan aan het water ontvingen, was magisch en maakte diepe indruk. Wat een bijzondere avond! Nu, bijna twee weken later voel ik het proces na de rite van de baarmoeder nog steeds doorwerken. Enkele dagen erna besefte ik me hoeveel lichter ik me voelde en hoe fijn dat is. Er is een lastig stuk weg uit mijn lijf. Ik heb de afgelopen twee weken ook flink last van lichamelijke pijnen gehad die ongetwijfeld met de lastenverlichting te maken hebben.
Ik ga zeker nog een keer om nog meer dingen los te laten. Ik kan het elke vrouw aanraden.
Dank je wel, IngerMarlies.

Leonie

Herinneringen wakker makend, alsof je een heilige plaats betrad. Geen bewust voelbare pijn maar na het uitspreken van de woorden:”De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven” zo voelbaar dat er pijn op het stuk ‘vrouw zijn’ zat, wat het meest bijzondere was dat die pijn ook direct nadat ik die voelde transformeerde! Geholpen door de maan en het water.
Een stuk lichter en helderder neem ik afscheid van mijn sisters, en ben dankbaar dat ik dit heb kunnen doen, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn dochter, moeder en grootmoeders.
In dankbaarheid

Elvera

Ik denk nog vaak terug aan de bijzondere zondagmiddag die we mochten hebben. Ik heb de nare moeilijke gevoelens echt losgelaten. Ik voel me weer vrouw. 

Ineke van de Pol - Vos

De healing heeft een mooie bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling en andere mooie stappen in gang gezet waardoor ik meer kan leven zoals ik graag wil en mij losser gemaakt van mijn moeder.

E.R.

Vooraf wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten van de Rite van de baarmoeder. Ik ben best spiritueel maar zo dit toch niet te zweverig zijn?Nieuwsgierig naar wat het me zou brengen. Het was een hele mooie warme bijzondere middag vol met prachtige verhalen en rituelen.
Het ontvangen van de Rite vond ik heel bijzonder. Daarna merkte ik al vrij snel verandering. Het zware gevoel in mijn onderbuik en de hevige buikpijn tijdens menstruatie is weg.
Dank je wel IngerMarlies dat ik dit mooie ritueel heb mogen ontvangen.

Willemien