Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Vrouwenreis: Stap in je vrouwelijk leiderschap

Be the change you want to see in the world

Reacties van deelneemsters:

De reis heeft mij meer gebracht dan ik kon verwachten! Ik had al zoveel eigen pogingen gedaan om aan mijzelf te werken, maar er was altijd iets in mij wat mij weer in bezit nam en ik bleef hangen in negatieve gedachten over mijzelf. Wat ik verwachtte? Ik had hoop. Hoop op het verkrijgen van inzichten die mij zouden leiden naar mijn innerlijke vrouw en liefde voor mijzelf. Nu dat alles en meer heb ik gekregen. De combinatie van coaching en mede reizigers was geweldig! De coaching van IngerMarlies en Jolanda heb ik als zeer gedreven, professioneel en flexibel ervaren. Wijsheid is gedeeld, de meditaties goed passend bij de situatie, de opdrachten waren duidelijk en gaven echt inzichten in je eigen handelen. En vooral de liefde voor wat ze wilden overbrengen was duidelijk te voelen en te merken. Ervaringen delen met elkaar en van elkaar leren, leren luisteren en vanuit je gevoel communiceren heeft bijgedragen aan een complete transformatie van een onzekere vrouw die zich constant verontschuldigde voor het feit dat ze bestaat, naar een sterke vrouw die weet wat ze in huis heeft om haar eigen leven te leiden!

Anne Bout

 

Ik wist niet wat ik moest verwachten. Ik ben er open ingestapt wat me veel heeft gebracht. Jullie waren fijn op elkaar afgestemd, ieder op je eigen wijze. Jullie vulden elkaar goed aan! Ook de afstemming op de groep, wat er nodig was en daarop het programma afstemmen was prettig! Er was voldoende ruimte om alles te delen en ook als er individuele aandacht nodig was kon dat. Het voelde veilig! Naast werken aan je zelf, was er ook voldoende vrije tijd om te genieten van de mooie omgeving! Ook de lol met elkaar was geweldig, lekker los in het 3e Chakra! Ik heb veel ballast losgelaten. Ik voel me dichter bij mezelf nu, meer in mijn lichaam. Bewegen helpt me daarbij. Heb zicht gekregen op mijn zielsverlangens en kan er steeds weer naar terugkeren. Ik voel meer zelfvertrouwen. Ik heb veel achter me gelaten en ben met een hoop inspiratie naar huis gevlogen!

Miranda Oude Lashof – Gruyters

 

De reis “Stap in je vrouwelijk leiderschap” heeft mij zoveel gebracht dat ik eigenlijk niet eens alles onder woorden kan brengen. Alleen al dat ik super mooie gelijkgestemde lieve vrouwen heb mogen ontmoeten en samen met hun de reis mocht maken. We hebben gehuild, gelachen, gedanst, gezongen, lekker gegeten, genoten van de zon en het mooie stadje Zadar. Twee ontzettend mooie lieve vrouwen (Jolanda en IngerMarlies) hebben met warmte, liefde, openheid, flexibiliteit en vanuit hun hart/ziel/intuïtie de reis begeleid. Ze hebben een veilige setting gecreëerd en zich afgestemd op wat er in het moment nodig was. Hierdoor voelde ik me veilig en kon ik dieper naar binnen gaan. Ik heb contact mogen maken met mijn Hogere Zelf waardoor ik vanaf dat moment thuis ben gekomen en mezelf heel voel. Alles wat we tijdens deze reis hebben gedaan, gevoeld, ondergaan en gedeeld hebben heeft bijgedragen aan de transformatie in mezelf. Ik ben in mijn vrouwelijk leiderschap gaan staan en ik laat die kracht niet meer los. Dat cadeau mag ik meenemen want de reis houdt voor mij hier niet op. Ik hoop niet dat mijn verhaal hier te lang is 😉. Voor zover ik alles onder woorden kan brengen want voor mijn gevoel heb ik hier nog niet eens alles benoemd wat er van binnen gebeurd is.

Heike van de Sanden 

 Dit was de uitnodiging voor de Vrouwenreis Stap in je vrouwelijk leiderschap, waarvoor we van 20-27 mei 2023 naar Kroatië gingen:

Ervaar jij een wereld waarin veel moois is, maar waarin je ook zoveel anders zou willen zien? 

We leven nu in een tijd die geleid wordt door economie en egoïsme. Machtsstructuren zetten alles vast en lopen inmiddels zelf ook helemaal vast.Je maakt je niet alleen zorgen om jezelf, maar ook om je ouders, om de kinderen, om de Aarde. Je voelt een diep verlangen naar verandering. Maar hoe? 

Als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg (naar Einstein)  

 

Wil jij het verschil maken in de wereld?

Wij kunnen het anders doen! We kunnen het verschil maken. Ontspannen, vanuit vrouwelijk bewustzijn. 

Of je nu werkt als coach, werkt in het onderwijs, de zorg, als HR-adviseur, of als financieel adviseur …, jij kunt het verschil maken in een wereld die aan verandering toe is. 

Ben jij een (startende) zzp-er of ondernemer?Heb jij een positie in je werk waar je het verschil kunt maken, in je eigen bedrijf of in een organisatie waar je werkt? Of kies je er nu bewust voor om in je privé leven werkelijk je eigen Pad te gaan volgen – ook al weet je misschien nog niet hoe?

Dan is deze reis voor jou!   

Deze week draait om jou. JIJ staat centraal.


Wat gaan we doen?

– We maken contact met ons lichaam zodat we de vrouwelijke energie van waaruit we gaan werken leren kennen, kunnen voelen en laten stromen.
– Je gaat je verbinden met je diepste zielsverlangens. Niet met dat wat je nu in de wereld brengt, maar met je diepste lagen.
– Je ruimt op wat er in de weg zit.
– Je gaat aan de slag met wat je diepere lagen nodig hebben.
– Je leert hoe je omgaat met reacties uit je omgeving
– Je gaat oefenen met je plek innemen en manieren waarop je jouw boodschap in de wereld kunt brengen.
– Je gaat vanuit zelfvertrouwen je gewenste verandering vormgeven

Door het vormgeven van je eigen waarheid creëer je blijvende waarde.

Je weet hoe je je aan je eigen Pad houdt

Be the change you want to see in the world
(Mahatma Ghandi)

We werken aan je visie en missie, met spel- en oefenelementen, met korte maar diepe meditaties, chakra’s, sjamanistische technieken en alles wat ter plekke nodig mocht blijken.

De lijn van het programma staat vast, maar vanuit onze eigen vrouwelijke intuïtie stemmen we ons op jullie af en bieden precies aan wat jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling naar vrouwelijk leiderschap voor een mooiere wereld.

Aan het eind van de week
– heb jij visie op vrouwelijk leiderschap, wat dat voor jou betekent en hoe het voelt
– ken jij je eigen drijfveren
– voel jij je diep verbonden met jezelf en met je Zielsverlangens
– voel jij je ontspannen kracht
– weet je wat jij zelf nodig hebt
– weet jij hoe je je ontspannen kracht inzet om jouw verlangen daadwerkelijk in de wereld te zetten
– voel je je levendigheid en vreugde
– voel je je plezier en energie stromen
– weet je hoe je je door je vrouwelijke energie laat leiden
– weet je welke concrete stappen je nu gaat zetten vanuit je vrouwelijk leiderschap
– en hoe je de vrouw bent die succes weet te dragen
  

Voor wie?
Moet je je hier heel spiritueel voor voelen? Nee, dat mag maar is niet nodig. Je zult merken dat jij in deze week precies ontvangt wat jij nodig hebt.

V Dit is voor jou als je voelt dat je iets bij te dragen hebt aan de wereld
V Dit is voor jou als je wilt dat de wereld anders wordt, mooier en beter
V Dit is voor jou als je voelt dat je stappen wilt zetten maar je doet het steeds niet (en een zachte trap onder je kont nodig hebt 😉 )
V Dit is voor jou als je meer vanuit je vrouwelijke energie wilt leven en werken
V Dit is voor jou als je al weet wat je voor werk te doen hebt, of nog niet
V Dit is voor jou als je wilt investeren in je eigen ontwikkeling als vrouwelijk leider voor de nieuwe tijd
V Dit is voor jou als je je wilt verbinden met andere vrouwelijke leiders
V Dit is voor jou als je wilt leren spelen, loslaten en ontspannen
V Dit is voor jou als je werk en plezier onlosmakelijk aan elkaar wilt verbinden

Maar deze week is niet voor iedereen. Voor wie niet?
X Dit is niet voor jou als je vindt dat je precies doet wat je te doen hebt
X Dit is niet voor jou als je vindt dat jij niets in de wereld kunt veranderen
X Dit is niet voor jou als je vindt dat anderen moeten veranderen
X Dit is niet voor jou als je geen verantwoordelijkheid wilt dragen voor het welzijn van jouzelf en je omgeving
X Dit is niet voor jou als je er niet van houdt als je (liefdevol) een spiegel voorgehouden krijgt

We hebben vooraf een kennismakingsgesprek zodat we zeker weten dat jouw verlangens en ons aanbod bij elkaar aansluiten, zodat jij zeker weet dat je ook echt iets hebt aan deze week.

Step into the flow –
open your heart,
your body,
your soul

Wie zijn Jolanda en IngerMarlies?
Deze week breng je door onder begeleiding van Jolanda Voortman en IngerMarlies Leeuwenburgh. Beiden zijn spiritueel coach en we werken ieder op onze eigen manier met healing. We hebben jarenlange ervaring in het leiden van vrouwengroepen. Het Vrouwelijke is voor ons allebei de leidraad in ons werk en in ons leven. We weten ook hoe je er soms los van raakt èn hoe je het weer oppakt en leeft.
Over mij lees je van alles op deze website. Lees over Jolanda op www.jolandavoortman.nl.

Heb je serieuze interesse om mee te gaan? Mail dan naar info@ingermarlies.nl. Vertel in je mail waarom je mee zou willen. Stel in je mail ook gerust al je vragen en we maken zo snel mogelijk een telefonische afspraak! 

Vragen en antwoorden

Hoe kom ik op de locatie in Kroatië?
Je verzorgt zelf je reis naar Zadar in Kroatië. Je kunt zelf kiezen of je dat per auto of per vliegtuig doet. Als je op het vliegveld aankomt, komen wij je met de auto ophalen om naar de locatie te gaan.

In wat voor locatie verblijven we?
We verblijven in een huis dat alleen voor ons is. Ieder heeft een eigen slaapkamer.

Waar moet ik zelf nog voor zorgen?
Je regelt zelf je reis, bv. per auto of vliegtuig.
Je zorgt voor je eigen reis- en annuleringsverzekering.
Wij zorgen voor eten, maar als je dieet hebt, overleg dan even met ons.

Ik heb wat bezwaar tegen vliegen
Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij hebben bewust voor een locatie op afstand gekozen om even helemaal uit je eigen omgeving en uit je eigen comfortzone te zijn. Bovendien is de temperatuur daar eind mei doorgaans stabieler en wat hoger dan hier. Wil je niet vliegen dan kun je in 2 dagen per auto op de locatie zijn. Bovendien hebben wij besloten dat voor iedereen die vliegt 4 bomen worden geplant via Trees for All. Jij mag besluiten of jij dat zelf doet of dat wij dat voor je doen.

Gaan er alleen vrouwen mee die ondernemer zijn?
Nee, zeker niet. De een heeft een werkgerelateerde vraag, de ander wil met persoonlijke vraagstukken aan de slag. Vrouwelijk leiderschap kun je op elk vlak van je leven gebruiken. Mijn eigen uitgangspunt is, dat je persoonlijke ontwikkeling vóór je zakelijke ontwikkeling gaat, hoewel je zakelijke ontwikkeling uiteraard ook invloed heeft op jouw als persoon. Maar als jij niet weet wat voor jou belangrijk is in je leven, als jij je zielsverlangens niet kent, als jij je eigen keuzes niet maakt, dan maak een ander die keuzes voor jou. En dat zijn meestal niet de keuzes die passen bij jouw zielsverlangens. We gaan deze week aan de slag met je zielsverlangens en hoe jij die vanuit je vrouwelijke kracht vorm kunt geven, in je werk en je privé.

Wie is Jolanda?
Jolanda en ik kennen elkaar nu bijna 8 jaar. De eerste keer dat wij elkaar zagen, maar elkaar nog niet spraken, voelden we al een klik. 
We hebben overeenkomsten en uiteraard ook verschillen. Zo zijn we allebei heel intuïtief en werken we allebei als healer en met energie, ieder op ons eigen manier. We vinden het allebei heerlijk om vrouwen in hun kracht te zetten. Wat ik het leuke vind aan Jolanda is dat ze luchtiger is dan ik, ik ben wat serieuzer. Maar soms is dat ook ineens andersom 🙂 . We vullen elkaar daarmee prima aan en hebben vaak veel plezier samen.
Over Jolanda kun je lezen op haar eigen website