Huis voor Vrouw en Wijsheid

IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Werken met het Medicijnwiel

Het Medicijnwiel is een beeld van de kosmos waarin alles zijn eigen tijd en plaats heeft. Alle Native Americans, alle sjamanen en ook in veel andere oude culturen is het Medicijnwiel bekend. Het leven kent voor hen geen begin en einde, en zo worden ook alle processen en handelingen daarin gezien als continue beweging en verandering.

Aan de hand van het Medicijnwiel kunnen wij ontdekken hoe processen op de meest gezonde manier verlopen én hoe ze in werkelijkheid verlopen. Waarom lopen sommige processen vlot en lopen andere vast? Als we zelf iets willen creëren doen we dat dan lukraak of doorlopen we het gehele proces van creatie? Het is belangrijk daar zicht op te hebben. Zo creëer je een gezonde beweging in je leven, in je werk en in je gezondheid.

Deze dag geef ik informatie over de achtergrond van het Medicijnwiel en gaan we veel zelf praktisch aan de slag.  Je vóelt het verschil!

Dagprogramma, 10.00-16.00 uur
€ 77,00
Deze dag wordt verplaatst naar een latere datum. Heb je interesse, dan mag je dat gerust al laten weten door een mail te sturen naar
info@ ingermarlies.nl (verwijder dan wel de spatie)