Huis voor Vrouw en Wijsheid

IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Sister Circle

(Voorheen Rode Tent)

Vrouwen hebben het nodig om ‘sisterhood’ te ervaren, om echte verbinding te voelen met andere vrouwen. Om ervaringen en verhalen te delen met elkaar.
In praktisch alle oude culturen kwamen vrouwen in cirkels bijeen. In die heilige, veilige ruimte konden zij zich (opnieuw) verbinden met hun innerlijke vrouwelijke kracht, met Moeder Aarde, met de Bron en met elkaar. Zo ervaren vrouwen hun innerlijke wijsheid, kracht en vreugde.

Stel je voor dat er ook nu een plaats is waar wij vrouwen onze  dromen, vragen, zorgen, trubbels kunnen delen zonder dat er enig oordeel op komt. Waar je helemaal veilig bent om te zijn wie je bent.

De traditie van op deze manier samenkomen is lang verloren geweest. Maar in Waalwijk komen wij al 5 jaar maandelijks in sisterhood bijeen. In de Sister Circle delen wij onze verhalen en ervaringen. We praten, lachen, laten een traantje, maken zielenreizen en doen rituelen. Hierdoor versterken wij onze vrouwelijke kracht (yin). Zelfs als we moe aan de avond beginnen gaan we gesterkt en vol energie weer naar huis

Wil je weten hoe zo’n avond eruit ziet? Lees dan hier verder.

Wil je weten hoe andere vrouwen de Sister Circles ervaren? Lees dan hier verder.

Wil je erbij zijn?
Wil je erbij zijn? Wil je ervaren wat de Sister Circle voor jou kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@ ingermarlies.nl 
Neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen mee. Samen versterken we de vrouwelijke energie en het Net van Licht en Liefde over de wereld.

Je bijdrage is € 12
En neem voor jezelf een paar lekker warme sokken of sloffen mee.

Heb je nog vragen, dan mag je me natuurlijk ook een mail sturen.

De volgende Sister Circles zijn:
donderdag 29 augustus, thema: Het bos in gaan – waar de wolven zijn!
Ik vertel jullie aan het begin van de avond een prachtig verhaal, waarna we samen onze dromen, verlangens, wensen en angsten kunnen delen.
De volgende data zijn:
donderdag 26 september, maandag 28 oktober, dinsdag 26 november,
2020: donderdag 23 januari, maandag 24 februari, dinsdag 24 maart, donderdag 23 april, dinsdag 19 mei, maandag 22 juni

Zet de data vast in je agenda en meld je aan via onderstaande e-mail.
Alle vrouwen zijn welkom!

Contact: info@ingermarlies.nl

Hoe vrouwen de Sister Circles ervaren:

Ik heb gisteravond heel erg nagenoten van de fantastische rode tent viering. Enkele woorden die in me opkwamen zijn, verrassend, spontaan, warme knuffels, delen, Helend.
Ik ben vooral heel dankbaar en heb daardoor weer nieuwe moed verzameld om door te kunnen gaan.
Mariken

Het duurde enkele maanden voordat ik bij de Rode Tent binnen durfde te stappen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Nu ga ik iedere maand en ik vind het heerlijk. Er hangt een heel fijne sfeer. De ruimte is afgesloten met rode doeken, tapijten en kussens. Op die manier heb je het gevoel dat je in een Rode Tent zit. Het voelt veilig en warm. IngerMarlies geeft aan wat het onderwerp is enkele dagen voordat de avond gehouden wordt. Op die manier kan iedereen zich voorbereiden op de avond. Soms brengen we iets mee dat betrekking heeft op het onderwerp. Als je wilt kun je meepraten over het onderwerp, wil je alleen maar luisteren kan dat ook. Ik vind het moeilijk om de warm sfeer te beschrijven.
Heb je interesse probeer de eerste stap te zetten, dan kun je voelen en zien hoe zo’n avond verloopt. Misschien is het wat je zoekt en kom je iedere maand.
Annie

De Rode Tent avond begon voor mij met een warme ontvangst. Een plek voor vrouwen voor ontmoeting en ontspanning waar een zachte fijne energie voelbaar was. Woorden die in me opkomen zijn: jezelf ZIJN, Rust en Ruimte, delen, respect, ieder heeft haar eigen verhaal, luisteren naar elkaar en verbondenheid, ritueel. De helende werking van de avond heeft nog lang doorgewerkt …..Lieve vrouwen Bedankt!
Anita Theunisz

Contact: info@ingermarlies.nl