Rituelen

Ik heb IngerMarlies gevraagd om een deel van mijn verjaardag, ik werd 40 en wilde met vriendinnen er een speciale en bijzondere avond ervan maken, in te vullen.
Wat al heel fijn was, was dat IngerMarlies meedacht en precies aanvoelde wat ik graag wilde. Een hele fijne voorbereiding!
Op de avond zelf heeft IngerMarlies een mooi verhaal verteld dat ook mooi aansloot op het ritueel dat we gingen doen, een vollemaanviering. Dat heeft ze, zoals een echte sjamaan beoogt, mooi en zuiver voorbereid en geleid. Ik kon dat deel als gastvrouw en jarige, helemaal loslaten, wat heel fijn was. Maar nog fijner was wat het met iedereen gedaan heeft. Het heeft gewoon iedereen iets moois gebracht en ons een onvergetelijke avond bezorgd! Ik ben IngerMarlies hier echt dankbaar voor en kijk met een heel goed gevoel terug op deze avond en ervaring!”
Esther Verschure

Heb jij iets te vieren, iets om speciaal bij stil te staan, moet of wil je van iets of van iemand afscheid nemen, wil je een relatie of iets anders bekrachtigen of wil je iets nieuws in gang zetten?
Een ritueel markeert een belangrijk moment van verandering en geeft er betekenis en zin aan. Door de juiste symbolen en handelingen te kiezen, verankert de zin van de verandering op een diep niveau. Dit helpt en sterkt je op je verdere levenspad.

Wil je hier meer over weten, neem dan vrijblijvend contact op.

Contact: info@ingermarlies.nl