Huis voor Vrouw en Wijsheid

IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Maanifestatie – Creëren met de kracht van Maan

Straal met de kracht van de Maan

Iedere vrouw verlangt ernaar vanuit haar innerlijke kracht te leven en te stralen. De Maan geeft ons prachtige en praktische handvatten om dat werkelijk te doen.

De eerste aanwijzing van Maan aan ons is hoe ze iedere maanperiode aan de hemel staat: als donkere maan, wassend naar volle maan en weer krimpend naar nieuwe maan. 
Maar Maan staat ook iedere keer weer in een ander sterrenbeeld.

Als je weet hoe de fasen van de Maan invloed hebben en waar de stand van de Maan invloed heeft en als jij weet hoe dat werkt voor jou, is je creatiekracht enorm!

Wat je Dromen of Hartsverlangens ook zijn, in je privéleven of op zakelijk gebied, Maan wil je helpen! Ze leert je precies aan welke aspecten je nu aandacht moet schenken om jouw verlangens te realiseren.  

Het klinkt eenvoudig. Feitelijk is het ook eenvoudig. Maar je moet weten hoe het werkt en vervolgens moet je het doen. En volhouden. Het samen hieraan werken versterkt je focus en inzet en daarmee je creatiekracht.

Daarom komen we iedere maand samen, ongeveer een week voor nieuwe maan, zodat je bij nieuwe maan helemaal klaar bent om te beginnen.
Er is géén kennis van astrologie nodig!

De eerste avond geef ik uitgebreide uitleg over de maan, haar fasen en haar cyclus.
Iedere avond dat we samenkomen gaan we

  • kijken wat jouw dromen en verlangens zijn
  • kijken waar de maan staat, in welk sterrenbeeld, wat betekent dat
  • onderzoeken hoe je met Maan kan samenwerken in deze periode
  • dat creatief bekrachtigen om je wensen alle kracht mee te geven.
  • Vervolgens krijg je tips om thuis je intenties nog kracht bij te zetten.

Ook voor deze Maanifestatiecirkels geldt:  “Als vrouwen samen zijn in een cirkel of groep, kunnen  er grote en diepe dingen gebeuren, dingen komen los  op manieren die je nooit ziet gebeuren in gemengde groepen.”

Je kunt je aanmelden voor de nieuwe serie Maanifestatie op de dinsdagen 21 januari, 18 februari en 17 maart. Iedere avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. De kosten zijn € 75 voor drie avonden. Stel je eens voor wat je daarvoor kunt Maanifesteren!

Zakenvrouwen
Hoewel Maanifestatie óók is voor zakenvrouwen, heb ik voor zakenvrouwen ook een afzonderlijk traject: Natuurlijk Zakelijk. Informeer hiernaar!: info@ingermarlies.nl

Nogmaals: er is géén kennis van astrologie nodig!

Reserveer hier je plekje voor Maanifestatie