Huis voor Vrouw en Wijsheid

IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Klankconcert

Hetty van der Geest (Uden) werd jaren geleden, toen ze tijdens een cursus op een klankschaal mocht spelen verliefd op klankschalen en hun klanken. Daarna raakten de klankschalen door omstandigheden een beetje naar de achtergrond. Totdat ze ineens twee mooie klankschalen zag en besloot ze te kopen. Ze begon er regelmatig op te spelen en werd er heel erg blij van.

Via vriendinnen kwam ze toch weer in aanraking met klankschalen. Ze mocht helpen bij concerten en ging steeds meer ervaren wat klankschalen en de trillingen die ze geven bij haar zelf en anderen doen.

Toen kwam de Academie voor Klank op haar pad kwam. Tijdens deze opleiding heeft Hetty geleerd wat er allemaal nodig is om een klankconcert te geven, hoe ze klankschalen kan inzetten voor coaching en hoe ze met behulp van (o.a. kristallen) klankschalen massages kan geven.
In december 2019 rondde ze de opleiding af en inmiddels heeft ze al diverse klankconcerten gegeven, waarbij ze anderen kan laten genieten van waar ze zelf zo blij en stil van wordt van binnen.

Op woensdag 22 januari verzorgt Hetty een klankconcert in Huis voor Vrouw en Wijsheid.
Aanvang 20.00 uur.
Deelname € 18,50 ter plekke contant en gepast te voldoen.
Aanmelden kan bij Hetty zelf: hjvandergeestverbrugge@gmail.com.