Feest voor vrouwen

Dit is weer mogelijk zodra het RIVM aangeeft dat het weer veilig is met groepen bijeen te komen.

Verjaardagen vieren, veel vrouwen slaan het liever over. Alle rompslomp en de prietpraat zijn niks voor hun. Samen met vriendinnen, zussen, moeder, dochters waardevolle momenten delen vinden ze veel belangrijker.
Herken jij dit?

Toch is je verjaardag een belangrijk moment in het jaar. Het is jouw persoonlijke moment dat je het dichtst bij je eigen kern kunt komen. Logisch dat je zo’n dag waardevol wilt vieren en niet (alleen) wilt vullen met prietpraat.
Dat kan ook!

Stel je voor: je zit met een groep dierbare vrouwen in een kring. Vriendinnen, zussen, je moeder, tantes, dochters wellicht. Lekkere kruidenthee erbij, kaarsen aan, een zacht olietje in een diffuser. Samen luister je naar een prachtig verhaal over oeroude vrouwenwijsheid, sisterhood, vrouwenkracht, de maan en levensdraden.

Voel wat er dan gebeurt. De verbinding met de voor jou dierbare vrouwen in de kring groeit en verdiept.
En dan sluit je samen af met een eenvoudig maar sterk ritueel, waarmee in iedere aanwezige haar vrouwelijke wezen bekrachtigd wordt.

Mijn rol
Als verhalenverteller, sjamanistisch healer en priesteres van de Maangodin Ix Chel maak ik op warme wijze van de vrouwen – ook als zij elkaar niet kennen – een mooie groep.
Ik vertel het verhaal en leid het ritueel.
In overleg met de gastvrouw kan ik daarna nog blijven om vorm te geven aan de rest van de bijeenkomst. Of ik laat dat aan de gastvrouw over. Daar heb ik ook nog wel leuke tips voor.


Waar?

Dit ritueel kan plaatsvinden bij de gastvrouw thuis.
Het is met een grotere groep ook mogelijk  gebruik te maken van de fijne ruimte van Huis voor Vrouw en Wijsheid in Waalwijk.

Andere momenten
Natuurlijk is dit niet alleen mogelijk als je je verjaardag wilt vieren. Ieder moment dat jij op een waardevolle manier wilt doorbrengen met je dierbare sisters is hier geschikt voor. Denk aan het afsluiten van een seizoen, een jaar, of een opleiding. Denk aan het afsluiten van een nare periode, zoals na ziekte of een scheiding. Denk aan een verhuizing waarbij je het sisters-schap en de vrouwelijkheid bekrachtigd.  De start van je onderneming. Een nieuwe groeifase. Een behaald succes. Dàt wil je vieren! Een waardevol moment met waardevolle vrouwen.

De kosten?
Natuurlijk kun je de kosten voor zo’n mooie verjaardag zelf op je nemen. De basis is € 15 per deelneemster.
Aantal deelneemsters: minimaal 10, maximaal 40.
Afhankelijk van de locatie worden er reiskosten berekend.
Als de bijeenkomst plaatsvindt in Huis voor Vrouw en Wijsheid, wordt er een huurprijs berekend.
Of
jij vraagt je vriendinnen dit jaar geen cadeautjes mee te nemen. Hun cadeautje is hun financiële bijdrage aan deze prachtige ervaring met elkaar.

Meer weten? Mail naar info@ingermarlies.nl