Welkom op het Bomenpad

Je verbinding met de natuurlijke wereld om je heen maakt jou bewuster, gevoeliger, en steviger tegelijk. Het maakt je bewuster van wie jij bent. In het Grote Geheel. En je ziet dat alles passend is, omdat we met de bomen, de planten, de dieren, de mineralen, de andere mensen, de goden en godinnen en alle natuurelementen sámen dat Grote Geheel zìjn! Hoe heerlijk en belangrijk is het om daarmee te kunnen communiceren en samen te werken!

Op het Bomenpad maak jij contact met de levende natuur in de vorm van de Bomen op Moeder Aarde. Bomen zijn levende wezens, net als jij en ik, maar dan in een andere vorm. Zo stevig gegrond als Bomen zijn, verbinden ze Aarde en Hemel. Zo stevig ze staan, buigen ze mee waar dat nodig is. En als ze een litteken oplopen, groeien ze toch weer verder.
Bomen schenken ons heel veel. Ze voorzien ons van zuurstof, schaduw, hout, vruchten, medicijnen en nog veel meer.

Daarnaast heeft iedere boom een ander karakter. Bewust of onbewust weet jij dat een den heel anders voelt dan een eik of een beuk. Wat heeft die specifieke boom ons te vertellen? Dat zijn lessen voor ons. Als we ons met hen verbinden zijn Bomen onze leermeesters als het gaat om ‘spirituele ontwikkeling met twee voeten op de grond’. Op het Bomenpad maak je in je gewone aardse leven contact met je spiritualiteit, waardoor je leven compleet zal veranderen.

Wat brengt het Bomenpad jou?

Het Bomenpad leidt je naar een stevig geaard bestaan, verbonden met jezelf en met Moeder Aarde.
Dit pad kan werkelijk levensveranderend voor je zijn. Maar… daar moet je zelf wel wat voor doen. Alleen de lessen lezen doet niks. Je zult je ermee moeten verbinden en ermee aan de slag moeten.
Maar ‘moeten’ is hier eigenlijk niet het juiste woord. Het is een leuk, feestelijk avontuur, waarna je nooit meer zonder iets bijzonders op te merken door het park of bos zult lopen, of zelfs maar naar je werk zult fietsen.

Wat kost het?

Het Bomenpad bestaat uit 12 modules en 36 zeer uitgebreide ‘lessen’ waar je verder je levenlang mee kunt doen. De totale kosten bedragen € 197, dat is nog geen € 5,50 per onderdeel!

Lees hier meer

Lees hier wat anderen ervan zeggen