Yule | 19 december

30,00

Met Wijsheid van het Jaar staan we stil en vieren we de acht feesten van het Keltische Jaarwiel. Zo leren we de processen in de Aarde en in onszelf diep herkennen. We leren mee te bewegen met de ritmes, in plaats van er tegenin.

Wat zijn het mooie avonden! Samen zien we steeds meer hoe we mee leren bewegen met het ritme van het jaar en wat dat oplevert: energie, balans, rust, inzicht in wanneer we zaken het beste kunnen oppakken of nog even kunnen laten liggen.

Yule – Midwinterviering is de voorloper van het christelijke kerstfeest. Als de dagen het donkerste zijn, de zon ver weg en de aarde donker en koud, vindt er binnen in de aarde een groot mysterie plaats. Dat mysterie weerspiegelt zich in onszelf. Als wij zelf diep naar binnen durven gaan, vinden we het licht weer in onszelf. En buiten ons zullen de dagen weer langzaam gaan lengen.
Deze weg volgen wij en dit Licht vieren wij tijdens Yule.

Yule – Midwinterviering maakt deel uit van de cyclus Wijsheid van het Jaar, maar voor deze avond kan je ook los inschrijven. Zo kun je kennis maken met ons, Leonie en IngerMarlies, met onze werkwijze en met de cyclus Wijsheid van het Jaar.

Wil je de rest van de avonden van Wijsheid van het Jaar mee be-leven? Schrijf je dan in voor de gehele cyclus, via de daarvoor bestemde bestelknop.

Losse avond: € 30