Sister Circle

10,00

Wissen

Vrouwen hebben het nodig om ‘sisterhood’ te ervaren, om echte verbinding te voelen met andere vrouwen. Om ervaringen en verhalen te delen met elkaar.
In praktisch alle oude culturen kwamen vrouwen in cirkels bijeen. In die heilige, veilige ruimte konden zij zich (opnieuw) verbinden met hun innerlijke vrouwelijke kracht, met Moeder Aarde, met de Bron en met elkaar. Zo ervaren vrouwen hun innerlijke wijsheid, kracht en vreugde.

Stel je voor dat er ook nu een plaats is waar wij vrouwen onze  dromen, vragen, zorgen, trubbels kunnen delen zonder dat er enig oordeel op komt. Waar je helemaal veilig bent om te zijn wie je bent.

De traditie van op deze manier samenkomen is lang verloren geweest. Maar in Waalwijk komen wij al 7 jaar maandelijks in sisterhood bijeen. In de Sister Circle delen wij onze verhalen en ervaringen. We praten, lachen, laten een traantje, maken zielenreizen en doen rituelen. Hierdoor versterken wij onze vrouwelijke kracht (yin). Zelfs als we moe aan de avond beginnen gaan we gesterkt en vol energie weer naar huis.

Na een periode waarin we door corona niet bijeen mochten komen, gaan we elkaar nu weer ontmoeten. Het thema deze keer is Ontmoeting.
Het samen zijn, je mogen uiten, ons hart open stellen, echt luisteren naar elkaar – dat is zo helend. We doen vast ook nog een mooie helende meditatie.

Let op, door de gegeven maatregelen zijn er beperkt plaatsen beschikbaar!