Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Maanifestatie 13 manen

279,00

Stralen met de kracht van Maan

Juist in deze tijd is het zo ontzettend verhelderend om te zien wat Maan ons leert!

Grootmoeder Maan wordt ze genoemd. Omdat ze ons zoveel te leren heeft. Ze brengt ritme, zachtheid, heling en wijsheid. Ze helpt ons, vrouwen, te leven vanuit onze innerlijke wijsheid, ze laat ons stralen.
Leren leven met de Maan doe je stap voor stap, op een steeds dieper niveau. Tot ze je koestert en wiegt en jij haar eert.

Het maanritme en de stand van de Maan geven je aanwijzingen. In Maanifestatie leer je hoe je haar aanwijzingen kunt zien, ervaren en benutten.
Als je weet hoe je samenwerkt met Grootmoeder Maan, is je creatiekracht enorm!
Het klinkt eenvoudig. Feitelijk is het dat ook. Maar je moet weten hoe het werkt en vervolgens moet je het doen. En volhouden. Het samen hieraan werken versterkt je focus en inzet en daarmee je creatiekracht.
Daarom komen we iedere maand samen. Ik vertel je dan niet alleen over fases en standen, maar ook over kosmische samenhang, over goden en godinnen, zodat je op een diepere laag voelt hoe en waarom het werkt.

Woon je verder weg en/of kun je de avond niet live bijwonen, dan krijg je de lessen van mij per uitgebreide mail en doe je op facebook gewoon mee met de rest van de groep.
De Maanifestaties zijn echt superkrachtig!
Er is géén kennis van astrologie nodig!
Drie supermooie avonden: dinsdagen 12 januari, 9 februari, 9 maart.
De prijs is € 75 voor drie manen,
€ 275 voor een heel jaar – 13 manen (wil je alleen voor drie maanden inschrijven, klik dan hier)