Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Bomenpad

197,00

Op het Bomenpad maak jij contact met de levende natuur in de vorm van de Bomen op Moeder Aarde. Bomen zijn levende wezens, net als jij en ik, maar dan in een andere vorm. Zo stevig gegrond als Bomen zijn, verbinden ze Aarde en Hemel. Zo stevig ze staan, buigen ze mee waar dat nodig is. En als ze een litteken oplopen, groeien ze toch weer verder.

Bomen schenken ons heel veel. Ze voorzien ons van zuurstof, schaduw, hout, vruchten, medicijnen en nog veel meer.

Daarnaast heeft iedere boom een ander karakter. Bewust of onbewust weet jij dat een den heel anders voelt dan een eik of een beuk. Wat heeft die specifieke boom ons te vertellen? Dat zijn lessen voor ons.    Als we ons met hen verbinden zijn Bomen onze leermeesters als het gaat om ‘spirituele ontwikkeling met twee voeten op de grond’. Op het Bomenpad maak je in je gewone aardse leven contact met je spiritualiteit, waardoor je leven compleet zal veranderen.

Een avontuurlijk ervaringspad dat je online wordt aangeboden. Het is een pad – ook of juist voor iedereen die een druk leven heeft – waardop je zelf gaat leren en ontwikkelen. Jij hebt er niks aan als een ander je gaat vertellen wat je moet doen en ervaren want het gaat om jóuw leven, jóuw plezier en jóuw bewustzijnsontwikkeling.
Op het Bomenpad leer je waarnemen. Je leert waar te nemen om je heen, èn waar te nemen binnen in jezelf. Waarneming is de basis van het ontwikkelen van levenswijsheid en spiritualiteit. Waar-nemen maakt dat je dingen kunt checken. Door waarnemen blijf je geaard en ga je niet zweven; ontdek je steeds meer van de wereld om je heen en de wereld binnen in jezelf, leer je lessen en leer je vooral ook je eigen plek te kennen.
Je leert verbinding te leggen tussen jou zelf en Moeder Natuur.
Je leert óók je rust te nemen en te ontspannen. Want wie overprikkelt raakt, kan de eigen binnenwereld en de mooie wereld om zich heen niet meer waarnemen.
Het Bomenpad leert je genieten!