IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Reacties

Na voorstellingen:
“Je verhalen vormen een brug naar de diepere laag in mij, in andere mensen.”
Anneriet

“… Dit verhaal duurde in de vertelling van IngerMarlies ongeveer 30 minuten. (…) Zelfs als je het in zijn oorspronkelijke vorm zou voorlezen, zou het aan kracht inboeten. Want, zo blijkt uit deze verteldag, vertellen doe je met je hart. Een klein gebaar of een oogopslag kan de spanning van het verhaal verhogen.”
Maasroute, 29 december 2005, door Elly van Eijk

Bij eindpresentatie cursus Intern Cultuur Coördinator (ICC), voorjaar 2011
“Eigenlijk zou iedereen jou moeten horen!” ‘Indrukwekkend!” “Wat een passie!”
Door diverse aanwezigen

We hebben gisteren genoten van je verhaal. Wat een talent heb jij. Echt geweldig!! We waren echt onder de indruk.
Tallien en Koos ten Kate-Elema, oktober 2012

Na eendagsworkshop vertellen, 26-2-2011:
“Ik vond het een geweldig leuke dag. Gevarieerd, boeiend en gezellig. Je hebt me ook overtuigd dat verhalen therapeutisch kunnen werken. Ik ben mezelf meerdere keren tegen gekomen zonder dat het confronterend was.”
Hartelijke groet, Rijma

“Het was geweldig vandaag. Eigenlijk heb ik alleen maar dingen gedaan die ik erg leuk/ fascinerend vond. Vertellen heeft eigenlijk ook wel m’n hart en denk dat ik nog veel van je zou kunnen leren. Het lijkt me leuk om eens meer van je te leren en te oefenen. Ik vond je eerlijk en positief. Ik kon merken dat je veel ervaring hebt in het vertellen van verhalen en het werken met mensen. Ik hou je website in de gaten!”
Heel hartelijk bedankt! Dieuwke

Na presentatietraining:
“Help IngerMarlies! Kan jij mijn presentatie niet doen? Ik moet een nieuwe tak van onze onderneming presenteren, maar ik kan het niet! Ik weet niet wat ik moet zeggen en ik durf het niet!”
Zo kwam een van mijn opdrachtgevers naar mij toe.
Nee, ik heb haar presentatie niet overgenomen. Na een middag training deed ze het zelf. Deze directeur ontdekte wat ze werkelijk wilde vertellen en verloor daarmee alle angst voor ‘hoe met moet’. Het nieuwe bedrijfsonderdeel loopt sinds de flitsende start als een trein.

“Hoe kan dat nou? Ik zet hier in een dag neer, waar ik al jaren naar op zoek was!”
J.D. homeopaat

Contact: info@ingermarlies.nl