IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Over IngerMarlies

Mijzelf en anderen tot bewustwording laten komen van wie we werkelijk zijn en wat de zin van ons bestaan hier is, zodat we daarnaar kunnen leven en heling kan komen.

Al heel jong in mijn leven wist ik wat ik hier kwam doen, wat mijn taak op Aarde is: ik ben gekomen om te helen – mijzelf en anderen – , ik heb iets te vertellen. En misschien ga ik ooit nog wel een boek schrijven.
Toch was ik lange tijd op zoek, maar ik wist niet waar naar.

Na mijn opleiding tot maatschappelijk werker studeerde ik klassieke homeopathie. Ik bestudeerde het werk van C. G. Jung en de antroposofie van Rudolf Steiner. Verder volgde ik de opleiding tot narratief-creatief counselor, gebaseerd op de psychosynthese van de Italiaanse psychiater Roberto Assagioli.
In 2000 kwam ik in contact met de psychologische kracht van verhalen. Ik werd professioneel verhalenverteller (op het podium) en ik zet verhalen in in helende sessies.

Ik kwam in aanraking met sjamanisme. Na heel wat healingen en rituelen en na een intensieve opleiding ontving ik in 2012 mijn inwijding als Siberisch sjamanistisch healer. In 2013 werd ik ingewijd als Siberian Shamanistic Healing Carrier.

Ik werd tempelpriesteres
en ik kwam thuis!
Nu kan ik reizen door bewustzijnlagen en door tijden en mijn talenten inzetten, daar waar ze echt nodig zijn.

Ik ben dankbaar voor de mensen die ik op mijn levensweg ben tegengekomen en van wie ik zoveel heb mogen leren.
Nu ben ik zelf iemand die jou kan begeleiden op jouw levensweg, terug naar je wortels, terug naar jezelf, terug naar huis.
Welkom!

Contact: info@ingermarlies.nl