IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Healingen

Mijn opleiding tot healer ontving ik aan het Institute of Siberian Shamanism. In 2012 ontving ik mijn certificaat Healingmedicines Practitioner en mocht ik mijn inwijding tot healer ontvangen, ‘met liefde en wijsheid, verbonden met de Hoogste Spirit en Moeder Aarde’.
In mei 2013 werd ik ingewijd als Healing Carrier.

Bij een healing kun je mij je vraag voorleggen. Vervolgens ga je liggen op de behandeltafel, geheel gekleed en je mag je volkomen ontspannen. Ik leg je vraag voor aan de de Bron, God, de Allerhoogste – de naam doet er niet toe – en aan alle andere Spirits die kunnen helpen en vraag hen om healing voor jou.
Als de healing afgerond is, praten we kort na.

Bij een healing kun je met alle vragen komen die over jezelf gaan, niet over iemand anders (je kunt wel samen met je kindje komen). Cliënten komen voor healingen met vragen over onbestemde onrustgevoelens, onzekerheden, gevoelens van verlangens maar waarnaar?, blokkades op het doen wat je voelt dat je moet doen, dingen niet af kunnen maken, relatieproblemen in allerlei vormen, vaste patronen die maar niet doorbroken kunnen worden, aanhoudende vermoeidheid, aanhoudende angsten, trauma’s, burn out, lastige of zelfs levensbedreigende fysieke klachten (van pijnklachten tot zwangerschapsklachten, stervensnood en alles wat daartussen zit), etc…

Sjamanisme is een aardse vorm van spiritualiteit.
Het sjamanistische healingsproces werkt zowel op het fysieke lichaam, als op het mentale, geestelijke en spirituele lichaam, zoals op de aura en de chakra’s. Het contact tussen de verschillende lichamen en het contact met de Bron wordt weer hersteld, waardoor genezing of healing tot stand kan komen. Er ontstaat inzicht, rust, kracht en vertrouwen in jezelf. Je zult anders in je dagelijkse leven staan. Je kunt anders met problemen omgaan.

Overigens is een healing nooit een vervanging voor een geneeskundige behandeling.

Heel dankbaar ben ik dat ik dit werk mag doen en mag zien wat de healingen brengen aan diepgaande veranderingen.

Een behandeling duurt doorgaans 1-1,5 uur.
Omdat de healingen diepwerkend zijn en inzichten tijd nodig hebben om te beklinken, spreek ik over het algemeen één behandeling af en kijk jijzelf of je daar een vervolg aan wilt geven en zo ja wanneer.

Medicine walk
Soms is een andere manier van healing prettig, een wandeling bijvoorbeeld. Ik woon vlak bij het bos en dat is een prachtige locatie voor een ‘medicine walk’.
Iedere boom, ieder plantje, iedere vogel en elk dier, Moeder Aarde onder je voeten, het water, de wind – alles leeft. In het sjamanisme zeggen we dan dat alles een Spirit heeft. En omdat je met alles één bent en in verbinding staat, kun je de boodschappen die de Spirits voor je hebben opvangen. Zo wordt onze wandeling een ‘medicine walk’, waarbij je kunt ontspannen, oude pijnen los kunt laten, nieuwe inzichten krijgt en de kracht om die inzichten in te zetten.
Een medicine walk duurt circa een uur.

Contact: info@ingermarlies.nl