IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Healingen

IngerMarlies,
Wow, ik heb haar pas sinds kort ontmoet, door toeval.Ik was gelijk onder de indruk van haar. Wat een prachtvrouw, in heel haar wezen. Zo bijzonder, zo geweldig, zo integer, zo hulpvaardig, zo lief. Ik heb een fijne healing bij haar gehad, zoiets nog nooit eerder ervaren.
Dank je wel IngerMarlies, dat ik jou heb mogen ontmoeten.
XXX Wilma

Je healing heeft heel veel losgemaakt bij mij, het werkelijke helen is begonnen denk ik. Het klinkt misschien raar maar naast al de onrust en angst die eerst los kwam, is er ook een soort aanvaarding/vertrouwen gekomen dat het wel goed komt met mij.
Lies

Een aantal jaren geleden zat ik (kunstenaar en docent beeldende kunst) in zak en as. Na een hele heftige operatie kon ik niet meer verder met mijn schilderen. Ik vertelde dat aan IngerMarlies en zij bood aan om in 1 van mijn lessen een verhaal te komen vertellen. Het ging over een zielig vogeltje, dat op het strand zat, zijn vleugeltjes waren niet in staat om datgene te doen waar ze voor waren, nl. vliegen. In die les hebben mijn cursisten geluisterd, zonder te weten, dat het verhaal voor mij bestemd was. Zij kregen de opdracht om over het verhaal een schilderwerk te maken. En dat is ze gelukt. Ik ben na het aanhoren van het verhaal aan de slag gegaan, aan tafel, klein formaat, met al mijn materialen om mij heen. Het hele verhaal, de gang naar het ziekenhuis, de operatie, de herstelperiode, en uiteindelijk de vogeltjes, die weer vliegen, zijn verwerkt in een kunstenaarsboekwerk. En ik moet zeggen, 1 van mijn allermooiste projecten. Dank zij IngerMarlies. Mijn dank,
Marian Filarski, Atelier Filarski

Mijn opleiding tot healer ontving ik aan het Institute of Siberian Shamanism. In 2012 ontving ik mijn certificaat Healingmedicines Practitioner en mocht ik mijn inwijding tot healer ontvangen, ‘met liefde en wijsheid, verbonden met de Hoogste Spirit en Moeder Aarde’.
In mei 2013 werd ik ingewijd als Healing Carrier.

Bij een healing kun je mij je vraag voorleggen. Vervolgens ga je liggen op de behandeltafel, geheel gekleed en je mag je volkomen ontspannen. Ik leg je vraag voor aan de de Bron, God, de Allerhoogste – de naam doet er niet toe – en aan alle andere Spirits die kunnen helpen en vraag hen om healing voor jou.
Als de healing afgerond is, praten we kort na.

Bij een healing kun je met alle vragen komen die over jezelf gaan, niet over iemand anders (je kunt wel samen met je kindje komen). Cliënten komen voor healingen met vragen over onbestemde onrustgevoelens, onzekerheden, gevoelens van verlangens maar waarnaar?, blokkades op het doen wat je voelt dat je moet doen, dingen niet af kunnen maken, relatieproblemen in allerlei vormen, vaste patronen die maar niet doorbroken kunnen worden, aanhoudende vermoeidheid, aanhoudende angsten, trauma’s, burn out, lastige of zelfs levensbedreigende fysieke klachten (van pijnklachten tot zwangerschapsklachten, stervensnood en alles wat daartussen zit), etc…

Sjamanisme is een aardse vorm van spiritualiteit.
Het sjamanistische healingsproces werkt zowel op het fysieke lichaam, als op het mentale, geestelijke en spirituele lichaam, zoals op de aura en de chakra’s. Het contact tussen de verschillende lichamen en het contact met de Bron wordt weer hersteld, waardoor genezing of healing tot stand kan komen. Er ontstaat inzicht, rust, kracht en vertrouwen in jezelf. Je zult anders in je dagelijkse leven staan. Je kunt anders met problemen omgaan.

Overigens is een healing nooit een vervanging voor een geneeskundige behandeling.

Heel dankbaar ben ik dat ik dit werk mag doen en mag zien wat de healingen brengen aan diepgaande veranderingen.

Een behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur.
Omdat de healingen diepwerkend zijn en inzichten tijd nodig hebben om te beklinken, spreek ik over het algemeen één behandeling af en kijk jijzelf of je daar een vervolg aan wilt geven en zo ja wanneer.

Let op, vanaf 1 september 2018 vindt er een prijsverhoging plaats. Neem contact op voor informatie.

 

Contact: info@ingermarlies.nl