IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Van Verlangen naar Werkelijkheid in 2019

Wil jij echte transformatie?
Je Verlangen omzetten naar Werkelijkheid? In januari is het nieuwe jaar net begonnen… Ja, precies, daarom! Als je er nu niet aan werkt, komt het er nooit van.

Deze dag, juist aan het begin van het nieuwe jaar, ga je gebruiken om heel bewust je aandacht te richten op je diepere Verlangens, die te maken hebben met wie jij in Wezen bent. Denk je dat die onbereikbaar zijn? Nee! Je èchte Verlangen is altijd te realiseren! Daarom ruim je deze dag in een ritueel op wat je nog van het realiseren van je Verlangens afhoudt.
Vervolgens richten we ons doelbewust op het realiseren van je Verlangens. Waar zitten je krachten, waar put je energie uit, waar komt je kracht vandaan en vanwaar krijg je hulp?
Rituelen werken heel sterk!
Behalve met rituelen werken we met lichaamswerk, meditatie en onze creativiteit. En met humor uiteraard 🙂 

Deze dag is alléén voor vrouwen die echt vanuit hun hart willen leven. Die vanuit hun hart iets waardevols aan zichzelf willen schenken. En vervolgens vanuit zichzelf aan de wereld. Alleen jij weet diep van binnen wat dat is. 

Datum: Zaterdag 12 januari 2019, 10.00-16.00 uur
Locatie: Huis voor Vrouw en Wijsheid, Winterdijk 30b, Waalwijk
Investering: € 127,00 voor deze hele dag, inclusief alle materialen, koffie, thee en een goed verzorgde lunch.
Meld je je aan en betaal je vóór 31 december 2018, dan heb je een flinke korting en betaal je slechts € 97.
Woon je dit bij op zakelijke basis (als je de factuur op je eigen bedrijf zet of als je werkgever betaalt), dan zijn deze prijzen excl. 21% btw.

Reserveren: info@ingermarlies.nl.