IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Maak van je toekomst een open boek

Ik vond t helemaal geweldig!!!!! Doe je goed IngerMarlies! Mag je trots op zijn, zo’n workshop. Hij staat bij mij nu op mijn tafel, de komende tijd ga ik m iedere dag even bekijken. Thanxxxxx!!!!!!!
Wendy Peeters

Ik heb dit ervaren als een heerlijke workshop die me veel duidelijkheid heeft gegeven. Loslaten wat je niet wilt waardoor zichtbaar wordt wat je wel wil! En dat creatief omzetten heeft mij veel energie gegeven. Nog steeds ben ik heel trots op mijn boek! Een aanrader!
Jeannette Dingemans

Je wilt iets doen met je leven, maar krijgt niet helder wat precies. Of je weet wel wat je wilt, maar je krijgt er toch geen beeld van. Of je weet het heel goed en je hebt er wel een beeld van, maar je krijgt het steeds niet van de grond.
Herken je dit? Dan is dit echt iets voor jou.

Iedereen kan het zo mooi zeggen: ‘word wie je bent’. ‘Je hoeft alleen maar met de stroom mee te gaan’. ‘Je moet het gewoon dóen’. Ze hebben het dan vaak ook nog over de Wet van de Aantrekkingskracht: als je maar hard genoeg wilt, dan komt het vanzelf.
Oh ja?
Waarom lukt dat dan niet altijd bij iedereen? Ergens lijk je iets niet helder te krijgen. Dat kan zijn dat je niet helder krijgt wat je precies wilt. Maar het kan ook zijn dat iets je tegenhoudt, maar je weet niet wat.

Deze dag beginnen we met lekker los komen in ons lijf. We doen een prachtige meditatie. Daarna gaan we creatief aan de slag en ga je letterlijk voor je zien waar jij je energie verliest en hoe dat komt. Daar nemen we met een klein ritueel afscheid van.
Vervolgens krijg je in beeld waar je diep van binnen mee verbonden bent, hoe je daar kunt komen èn hoe je je diepste verlangen kunt gaan vormgeven.
Van alles waar jij je kracht uit haalt, maak je een prachtig ‘open boek’.

Wil je dit met andere vrouwen ontdekken op een speelse, creatieve manier?
Verspil dan niet meer van je kostbare tijd en meld je snel aan.

Datum: zaterdag 10 november, van 10.00-16.00 uur
Locatie: Huis voor Vrouw en Wijsheid, Winterdijk 30b, 5141 KE Waalwijk
Investering: € 97,00 voor de hele workshop, inclusief alle materialen, koffie, thee en een lunch.
Meld je je aan en betaal je vóór 15 oktober, dan heb je korting en betaal je slechts € 82,50.
Woon je dit bij op zakelijke basis (als je de factuur op je eigen bedrijf zet of als je werkgever betaalt), dan zijn deze prijzen excl. 21 btw.

Reserveren: info@ingermarlies.nl. Kijk ook op www.ingermarliesleeuwenburgh.nl.