IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Reacties

Over de Rode Tent:
Wat ik in de Rode Tent ervaar, is een zachte helende energie, die met elkaar wordt gedragen, in Verbonden Zijn.
Mariken

Het duurde enkele maanden voordat ik bij de Rode Tent binnen durfde te stappen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Nu ga ik iedere maand en ik vind het heerlijk. Er hangt een heel fijne sfeer. De ruimte is afgesloten met rode doeken, tapijten en kussens. Op die manier heb je het gevoel dat je in een Rode Tent zit. Het voelt veilig en warm. IngerMarlies geeft aan wat het onderwerp is enkele dagen voordat de avond gehouden wordt. Op die manier kan iedereen zich voorbereiden op de avond. Soms brengen we iets mee dat betrekking heeft op het onderwerp. Als je wilt kun je meepraten over het onderwerp, wil je alleen maar luisteren kan dat ook. Ik vind het moeilijk om de warm sfeer te beschrijven.
Heb je interesse probeer de eerste stap te zetten, dan kun je voelen en zien hoe zo’n avond verloopt. Misschien is het wat je zoekt en kom je iedere maand.
Een warme groet, Annie

Na Rite van de Baarmoeder:
Wat voelde ik me welkom in de veilige, warme ruimte die IngerMarlies had gemaakt voor de rite. Tijdens de fijne avond maakten we ook allemaal nog een eigen coconnetje in de ruimte wat het nog intenser maakte. De rite zelf, die we buiten onder de bijna volle, heldere maan aan het water ontvingen, was magisch en maakte diepe indruk. Wat een bijzondere avond! Nu, bijna twee weken later voel ik het proces na de rite van de baarmoeder nog steeds doorwerken. Enkele dagen erna besefte ik me hoeveel lichter ik me voelde en hoe fijn dat is. Er is een lastig stuk weg uit mijn lijf. Ik heb de afgelopen twee weken ook flink last van lichamelijke pijnen gehad die ongetwijfeld met de lastenverlichting te maken hebben.
Ik ga zeker nog een keer om nog meer dingen los te laten. Ik kan het elke vrouw aanraden.
Dank je wel, IngerMarlies.
Leonie

Herinneringen wakker makend, alsof je een heilige plaats betrad. Geen bewust voelbare pijn maar na het uitspreken van de woorden:”De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven” zo voelbaar dat er pijn op het stuk ‘vrouw zijn’ zat, wat het meest bijzondere was dat die pijn ook direct nadat ik die voelde transformeerde! Geholpen door de maan en het water.
Een stuk lichter en helderder neem ik afscheid van mijn sisters, en ben dankbaar dat ik dit heb kunnen doen, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn dochter, moeder en grootmoeders.
In dankbaarheid Elvera

Over Godinnenkracht in jou:
Afgelopen zondag heb ik bij IngerMarlies een Godinnen-workshop bij gevolgd. Dat was de eerste van een reeks workshops, steeds met een ander thema. Vandaag stond de godin Nementona centraal. IngerMarlies heeft verteld over heilige plaatsen en krachtplekken. We hebben een meditatie gedaan waarbij we met een ritueel onze eigen heilige plek gemaakt hebben. Na een heerlijke lunch hebben we het labyrint gelopen, ieder met haar eigen vraag. Heel bijzonder wat er dan gebeurt en het antwoord dat je krijgt. Het heeft mij in ieder geval veel duidelijkheid gegeven waarmee ik weer verder kan. Het was een hele bijzondere dag in een fijne sfeer met gelijkgestemden. Een hele mooi ervaring en een aanrader.
Dank je wel IngerMarlies!
Lieve groet,
Ans

Na workshop: Maak van je toekomst een open boek, 25-4-2015 (nu onderdeel van Pad van Ixchel):
Ik vond t helemaal geweldig!!!!! Doe je goed IngerMarlies! Mag je trots op zijn, zo’n workshop. Hij staat bij mij nu op mijn tafel, de komende tijd ga ik m iedere dag even bekijken. Thanxxxxx!!!!!!!
Wendy Peeters

Na een specifiek ritueel:
Ik heb IngerMarlies gevraagd om een deel van mijn verjaardag, ik werd 40 en wilde met vriendinnen er een speciale en bijzondere avond ervan maken, in te vullen.
Wat al heel fijn was, was dat IngerMarlies meedacht en precies aanvoelde wat ik graag wilde. Een hele fijne voorbereiding!
Op de avond zelf heeft IngerMarlies een mooi verhaal verteld dat ook mooi aansloot op het ritueel dat we gingen doen, een vollemaanviering. Dat heeft ze, zoals een echte sjamaan beoogt, mooi en zuiver voorbereid en geleid. Ik kon dat deel als gastvrouw en jarige, helemaal loslaten, wat heel fijn was. Maar nog fijner was wat het met iedereen gedaan heeft. Het heeft gewoon iedereen iets moois gebracht en ons een onvergetelijke avond bezorgd! Ik ben IngerMarlies hier echt dankbaar voor en kijk met een heel goed gevoel terug op deze avond en ervaring!”
Esther Verschure

Contact: info@ingermarlies.nl