IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Godinnenkracht in jou

Afgelopen zondag heb ik bij IngerMarlies een Godinnen-workshop bij gevolgd. Dat was de eerste van een reeks workshops, steeds met een ander thema. Vandaag stond de godin Nemetona centraal. IngerMarlies heeft verteld over heilige plaatsen en krachtplekken. We hebben een meditatie gedaan waarbij we met een ritueel onze eigen heilige plek gemaakt hebben. Na een heerlijke lunch hebben we het labyrint gelopen, ieder met haar eigen vraag. Heel bijzonder wat er dan gebeurt en het antwoord dat je krijgt. Het heeft mij in ieder geval veel duidelijkheid gegeven waarmee ik weer verder kan. Het was een hele bijzondere dag in een fijne sfeer met gelijkgestemden. Een hele mooi ervaring en een aanrader.
Dank je wel IngerMarlies!
Lieve groet,
Ans

Hé jij, maak het scheppend goddelijk vrouwelijke in je wakker!

De Godin in mij
heeft vele gedaanten
Zij danst
Zij focust
Zij heelt
Zij deelt
Zij Is
Haar kracht is enorm
En haar kracht is in mij
De Godin en ik – wij zijn één

Heb je er ooit bij stil gestaan dat jij een Godin bent?
Dat jij scheppende kracht hebt?
Dat jij je eigen leven kunt creëren?
Dat jij de Godin in jezelf kunt wakker maken en aan kunt roepen om scheppingskracht te creëren – op een manier die past in het Grote Geheel?
De Godin is een kracht buiten ons, zó groot! En een afspiegeling daarvan heeft ze in ónze kiem gelegd. Die kiem gaan we wakker maken. De band tussen jou en Haar gaan we open maken of versterken.

In deze workshops gaan we naar haar op zoek, om ons heen en in jezelf. Iedere keer gaan we diep contact leggen met de Godin van die maand. Omdat de godinnen houden van symbolen. En omdat ons onderbewuste zelfs alleen de taal van tekens en symbolen verstaat, gaan we natuurlijk werken met verhalen, symboliek,meditaties, creatief werk, rituelen en nog veel meer. Je leert met haar samen te werken. Zo krijg jij steeds meer kracht om het scheppende goddelijk vrouwelijke te manifesteren.
Ben je hier niet aan gewend, ken je het niet zo? Mooi! Juist dan ben je van harte welkom!

Oh, je zult verrast zijn!

De nieuwe data worden op korte termijn ingepland.
Wil je ze nóg sneller weten? Mail me gerust even, dan ben je de eerste die ze hoort.

Locatie: Huis voor Vrouw en Wijsheid / Atelier Winterdijk30b, Winterdijk 30b, 5141 KE Waalwijk.
10.00-15.00 uur
Investering: € 55,00 per keer.
Prijzen incl. alle materialen, koffie, thee met iets lekkers en soep voor de lunch.

Mail als je interesse of vragen hebt naar: info@ingermarlies.nl