IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Rode Tent

Wat is het heerlijk om een fijne plek te hebben waar je je kunt ontspannen. Een plek met alleen vrouwen, waar je dingen met alleen vrouwen deelt. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn.
Ik had zelf nooit gedacht dat ik daar behoefte aan had, maar wat is het heerlijk om zo’n plek te hebben!
Zo’n plek is de Rode Tent. Een plek waar vrouwen eens per maand samenkomen om te ontspannen, weer helemaal op te laden en elkaar te inspireren. Niets hoeft.

We richten de ruimte, Huis voor Vrouw en Wijsheid aan de Winterdijk 30b in Waalwijk, in met warme rode tinten, zachte kussens en dekentjes. Ik zorg voor kruidenthee en allemaal nemen we iets lekkers mee om met elkaar te delen. Vanaf het moment dat we de Rode Tent openen totdat we afsluiten zitten we met elkaar in een ‘veilige, heilige ruimte’. Hier ben je voor jezelf. Als je dàt voelt, zal je ook de verbinding met de andere vrouwen voelen. Door die verbinding dragen we samen de bijeenkomst.

Hoe ziet zo’n avond eruit?
Ik open de avond door iedereen te verwelkomen.
Daarna mag iedereen, volgens een bepaald ritueel, haar eigen naam noemen. Daarmee komen we allemaal even rustig aan en zijn we allemaal gehoord en gezien.
Vervolgens vertel ik hoe de avond er verder in grote lijnen uit ziet. Vaak hebben we een thema waar we over van gedachten wisselen, bij mediteren, een ritueel bij doen of iets anders. Geen twee bijeenkomsten zijn hetzelfde.
We praten met een ‘Talking Heart’, dat maakt dat je ongestoord en vanuit je hart kunt spreken. Hoe vaak krijg je die kans en hoe vaak wordt er dan door de andere aanwezigen ook vanuit hun hart naar jou geluisterd? Voel maar wat dat met je doet.
Alles wat hier gezegd wordt is veilig en blijft binnen de Rode Tent.
Nadat we samen met het thema bezig zijn geweest, hebben we een ruime ‘theepauze’. In deze tijd kun je praten of kletsen met elkaar, stil zijn, orakelkaarten leggen. In de loop van de tijd zul je merken dat dit een heel wezenlijk onderdeel is van de Rode Tent.
We sluiten gezamenlijk af en ruimen op wat er opgeruimd moet worden.

Soms vraagt de Rode Tent een beetje voorbereiding van je. Het is nooit moeilijk of veel, maar het geeft voor jezelf wel verdieping. Denk dus niet: oh, ik moet zoveel. Maar denk in dat geval gewoon na over de vraag die je ter voorbereiding is gesteld in de mail die je vooraf toegestuurd krijgt.

Wil je ervaren wat de Rode Tent voor jou kan betekenen? Wil je erbij zijn? Meld je dan uiterlijke twee dagen vooraf (!) aan via info@ingermarlies.nl.
Neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen mee. Samen versterken we de vrouwelijke energie en het Net van Licht en Liefde over de wereld.
Na aanmelding krijg je voorafgaande aan de Rode Tent nog een mail met informatie over die avond.

Je bijdrage is in principe € 10

Heb je nog vragen, dan mag je me natuurlijk ook een mail sturen.

De volgende Rode Tent vieringen zijn:
maandag 18 december, met als thema: Dankbaarheid
Voor 2018:
woensdag 17 januari, donderdag 15 februari, donderdag 15 maart, maandag 16 april, dinsdag 15 mei (onder voorbehoud), woensdag 13 juni

Zet de data vast in je agenda.
Alle vrouwen zijn welkom!

Contact: info@ingermarlies.nl