IngerMarlies Leeuwenburgh

header

Rode Tent – Vrouwencirkel

Wat ik in de Rode Tent ervaar, is een zachte helende energie, die met elkaar wordt gedragen, in Verbonden Zijn.
Mariken

Het duurde enkele maanden voordat ik bij de Rode Tent binnen durfde te stappen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Nu ga ik iedere maand en ik vind het heerlijk. Er hangt een heel fijne sfeer. De ruimte is afgesloten met rode doeken, tapijten en kussens. Op die manier heb je het gevoel dat je in een Rode Tent zit. Het voelt veilig en warm. IngerMarlies geeft aan wat het onderwerp is enkele dagen voordat de avond gehouden wordt. Op die manier kan iedereen zich voorbereiden op de avond. Soms brengen we iets mee dat betrekking heeft op het onderwerp. Als je wilt kun je meepraten over het onderwerp, wil je alleen maar luisteren kan dat ook. Ik vind het moeilijk om de warm sfeer te beschrijven.
Heb je interesse probeer de eerste stap te zetten, dan kun je voelen en zien hoe zo’n avond verloopt. Misschien is het wat je zoekt en kom je iedere maand.
Annie

De Rode Tent avond begon voor mij met een warme ontvangst. Een plek voor vrouwen voor ontmoeting en ontspanning waar een zachte fijne energie voelbaar was. Woorden die in me opkomen zijn: jezelf ZIJN, Rust en Ruimte, delen, respect, ieder heeft haar eigen verhaal, luisteren naar elkaar en verbondenheid, ritueel. De helende werking van de avond heeft nog lang doorgewerkt …..Lieve vrouwen Bedankt!
Anita Theunisz

Wat is het heerlijk om een fijne plek te hebben waar je je kunt ontspannen. Een plek met alleen vrouwen, waar je dingen met alleen vrouwen deelt. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn.
Ik had zelf nooit gedacht dat ik daar behoefte aan had, maar wat is het heerlijk om zo’n plek te hebben!
Zo’n plek is de Rode Tent. Een plek waar vrouwen eens per maand samenkomen om te ontspannen, weer helemaal op te laden en elkaar te inspireren. Niets hoeft.

Vanaf het moment dat we de Rode Tent openen totdat we afsluiten zitten we met elkaar in een ‘veilige, heilige ruimte’. Hier ben je voor jezelf. Als je dàt voelt, zal je ook de verbinding met de andere vrouwen voelen. Door die verbinding dragen we samen de bijeenkomst.

Hoe ziet zo’n avond eruit?
Ik open de avond door iedereen te verwelkomen.
Daarna mag iedereen, volgens een bepaald ritueel, haar eigen naam noemen. Daarmee komen we allemaal even rustig aan en zijn we allemaal gehoord en gezien.
Vervolgens vertel ik hoe de avond er verder in grote lijnen uit ziet. Vaak hebben we een thema waar we over van gedachten wisselen, bij mediteren, een ritueel bij doen of iets anders. Geen twee bijeenkomsten zijn hetzelfde.
We praten met een ‘Talking Heart’, dat maakt dat je ongestoord en vanuit je hart kunt spreken. Hoe vaak krijg je die kans en hoe vaak wordt er dan door de andere aanwezigen ook vanuit hun hart naar jou geluisterd? Voel maar wat dat met je doet.
Alles wat hier gezegd wordt is veilig en blijft binnen de Rode Tent.
Nadat we samen met het thema bezig zijn geweest, hebben we een ruime ‘theepauze’. In deze tijd kun je praten of kletsen met elkaar, stil zijn, orakelkaarten leggen. In de loop van de tijd zul je merken dat dit een heel wezenlijk onderdeel is van de Rode Tent.
We sluiten gezamenlijk af en ruimen op wat er opgeruimd moet worden.

Soms vraagt de Rode Tent een beetje voorbereiding van je. Het is nooit moeilijk of veel, maar het geeft voor jezelf wel verdieping. Denk dus niet: oh, ik moet zoveel. Maar denk in dat geval gewoon na over de vraag die je ter voorbereiding is gesteld in de mail die je vooraf toegestuurd krijgt.

Wil je ervaren wat de Rode Tent voor jou kan betekenen? Wil je erbij zijn? Meld je dan uiterlijke twee dagen vooraf (!) aan via info@ingermarlies.nl.
Neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen mee. Samen versterken we de vrouwelijke energie en het Net van Licht en Liefde over de wereld.
Na aanmelding krijg je voorafgaande aan de Rode Tent nog een mail met informatie over die avond.

Je bijdrage is in principe € 10

Heb je nog vragen, dan mag je me natuurlijk ook een mail sturen.

De volgende Rode Tent vieringen zijn:
Donderdag 7 december 2018, dinsdag 8 januari 2019, maandag 4 februari, woensdag 6 maart (5 jaar Rode Tent Waalwijk!), maandag 8 april, maandag 6 mei en maandag 3 juni

Zet de data vast in je agenda en meld je aan via onderstaande e-mail.
Alle vrouwen zijn welkom!

Contact: info@ingermarlies.nl